Vesti
Društvo

U Leposaviću sutra koncert rok grupe "Galija"

Povodom obeležavanja hramovne i opštinske slave Sveti Vasilije Ostroški, rok grupa "Galija" sutra će održati koncert na platou ispred zgrade opštine Leposavić sa početkom u 21:00 sat.
U Leposaviću sutra koncert rok grupe
Rok grupa "Galija" (Foto: Facebook)

Organizatori koncerta su opština Leposavić i lokalni savet mladih. Poručuju da će popularna rok grupa „Galija“ prirediti pravo muzičko veče i emotivni doživljaj za pamćenje.

Grupa "Galija" će na koncertu publici otpevati i nekoliko pesama sa novog albuma „U raju iznad oblaka“, a neće izostati ni svi oni hitovi po kojima su poznati, „Stare trube“, „Digni ruku“, „Skadarska“, „Još uvek sanjam“, „Dodirni me“, „Na tvojim usnama“, „Zonina pesma“, „Neka te niko ne poželi ove noći“, „Ja nisam odavde“, „Uzalud se trudiš“, „Možda sam lud“, „Кotor“, „Da me nisi“...

Galija je na prostoru bivše Jugoslavije ostavila neizbrisiv trag, tokom 40 godina duge diskografske karijere, a frontmen grupe Neša Galija obećava lepo, emotivno i romantično veče uz hitove uz koje su mnogi odrastali i zaljubljivali se.

Kao predgrupa nastupaće "Vertigo bend".

Sutra će se održati i 16-ta po redu Internacionalna trka Sveti Vasilije Ostroški.Ostale vesti

U četiri opštine na Kosovu zabranjeno kretanje od 21 do 5h

Kosovska vlada odlučila je da ograniči kretanje u nekoliko gradova u kojima postoji veliki broj slučajeva infekcije korona virusom, te da u isto vreme zabrani rad restorana, kafića i kafana. U poslednjih 36 sati na Kosovu je preminulo 13 inficiranih osoba.

  • 05.07.2020
U Prilužju ukraden motokultivator sa frezom
Zoranu Aritonoviću iz Prilužja ukraden je noćas motokultivator sa frezom. Policija je otvorila slučaj. Pljačke u ovom većinski srpskom selom iz vučitrnske opštine su svakodnevica.
  • 05.07.2020
Kosnet: Građani SAD i Kosova dele mnoge vrednosti
Zbog epidemije koronavirusa Ambasada SAD na Kosovu je Dan nezavisnosti proslavila virtuelno. Američki ambasador Filip Kosnet se javnosti obratio putem internet stranice.
  • 04.07.2020
Pokrenuta peticija da se dozvoli ulazak na Kosovo Miloradu Arlovu
Udruženje roditelja "Podrži me" iz Kosovske Mitrovice pokrenulo je peticiju putem interneta kojom bi se ukinula odluka Prištine o zabrani ulaska predsedniku Odbora za pomoć Srbima na Kosovu i Metohiji iz Republike Srpske Miloradu Arlovu.
  • 04.07.2020
Manje turista u Gračanici
Gračanicu je tokom ove godine, prema procenama iz lokalne turističke organizacije, posetilo samo oko 20 odsto od broja turista koji su to učinili u 2019. godini.
  • 03.07.2020
Nova isporuka pomoći EU Kosovu

Šefica Kancelarije i specijalna predstavnica EU na Kosovu, Natalija Apostolova, isporučiće danas 6.000 kompleta testova za Kovid-19, 90 bolničkih kreveta, preko 67.000 respiratornih maski i drugu medicinsku opremu kosovskom Ministarstvu zdravlja, kao vid podrške zdravstvenom sistemu u borbi protiv korona virusa.

  • 02.07.2020