U Leposaviću sutra koncert rok grupe "Galija"

Povodom obeležavanja hramovne i opštinske slave Sveti Vasilije Ostroški, rok grupa "Galija" sutra će održati koncert na platou ispred zgrade opštine Leposavić sa početkom u 21:00 sat.

Podeli ovaj članak sa:
 • Rok grupa "Galija" (Foto: Facebook)

Organizatori koncerta su opština Leposavić i lokalni savet mladih. Poručuju da će popularna rok grupa „Galija“ prirediti pravo muzičko veče i emotivni doživljaj za pamćenje.

Grupa "Galija" će na koncertu publici otpevati i nekoliko pesama sa novog albuma „U raju iznad oblaka“, a neće izostati ni svi oni hitovi po kojima su poznati, „Stare trube“, „Digni ruku“, „Skadarska“, „Još uvek sanjam“, „Dodirni me“, „Na tvojim usnama“, „Zonina pesma“, „Neka te niko ne poželi ove noći“, „Ja nisam odavde“, „Uzalud se trudiš“, „Možda sam lud“, „Кotor“, „Da me nisi“...

Galija je na prostoru bivše Jugoslavije ostavila neizbrisiv trag, tokom 40 godina duge diskografske karijere, a frontmen grupe Neša Galija obećava lepo, emotivno i romantično veče uz hitove uz koje su mnogi odrastali i zaljubljivali se.

Kao predgrupa nastupaće "Vertigo bend".

Sutra će se održati i 16-ta po redu Internacionalna trka Sveti Vasilije Ostroški.

Ostale vesti

 • Posle deset godina redovno snabdevanje vodom u Koretištu i Pasjaku

  Posle deset godina redovno snabdevanje vodom u Koretištu i Pasjaku

  Od juče, meštani novobrdskih sela Koretište i Pasjak, imaju redovno snabdevanje vodom. Opština Novo Brdo, iz sopstvenog budžeta, uplatila je Kosovskom preduzeću za distribuciju i snabdevanje električnom energijom  KEDS dve hiljade evra na ime starog duga koji nisu izmirili potrošači, zbog čega je obustavljena isporuka struje za lokalni vodovod.

 • IFJ pozvao predsednika Kosova da zaustavi uznemiravanje novinara

  IFJ pozvao predsednika Kosova da zaustavi uznemiravanje novinara

  Međunarodna federacija novinara (IFJ) je povodom pritvaranja ekipe Radio Beograda i zadržavanja novinara televizije Pink i agencije Tanjug na administrativnom prelazu Jarinje poslala pismo predsedniku Kosova u kojem se kosovske vlasti pozivaju na poštovanje međunarodnih standarda i prestanak uznemiravanja novinara koji prate događaje na Kosovu.

 • Nagrade za novinarsko izveštavanje o siromaštvu

  Nagrade za novinarsko izveštavanje o siromaštvu

  U svetu se danas obeležava Međunarodni dan borbe protiv siromaštva. Tim povodom Asocijacija novinara Kosova u saradnji sa timom Ujedinjenih nacija, dodelila je novinarima nagrade za najbolje priče na temu siromaštva za 2019. godinu.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane