Vesti
Društvo

U Leposaviću sutra koncert rok grupe "Galija"

Povodom obeležavanja hramovne i opštinske slave Sveti Vasilije Ostroški, rok grupa "Galija" sutra će održati koncert na platou ispred zgrade opštine Leposavić sa početkom u 21:00 sat.
U Leposaviću sutra koncert rok grupe
Rok grupa "Galija" (Foto: Facebook)

Organizatori koncerta su opština Leposavić i lokalni savet mladih. Poručuju da će popularna rok grupa „Galija“ prirediti pravo muzičko veče i emotivni doživljaj za pamćenje.

Grupa "Galija" će na koncertu publici otpevati i nekoliko pesama sa novog albuma „U raju iznad oblaka“, a neće izostati ni svi oni hitovi po kojima su poznati, „Stare trube“, „Digni ruku“, „Skadarska“, „Još uvek sanjam“, „Dodirni me“, „Na tvojim usnama“, „Zonina pesma“, „Neka te niko ne poželi ove noći“, „Ja nisam odavde“, „Uzalud se trudiš“, „Možda sam lud“, „Кotor“, „Da me nisi“...

Galija je na prostoru bivše Jugoslavije ostavila neizbrisiv trag, tokom 40 godina duge diskografske karijere, a frontmen grupe Neša Galija obećava lepo, emotivno i romantično veče uz hitove uz koje su mnogi odrastali i zaljubljivali se.

Kao predgrupa nastupaće "Vertigo bend".

Sutra će se održati i 16-ta po redu Internacionalna trka Sveti Vasilije Ostroški.Ostale vesti

Ivan Zaporožac novi načelnik ŠU na Kosovu

Ivan Zaporožac doskorašnji direktor OŠ "Branko Radičević" u Kosovskoj Mitrovici, preuzeo je funkciju načelnika Školske Uprave za Kosovo i Metohiju, saznaje RTV Kim.

  • 13.05.2021
Digitalni zeleni sertifikat za lakša putovanja

Od danas, svi građani Republike Srbije, mogu preuzeti Digitalni zeleni sertifikat, odnosno potvrdu o izvršenoj vakcinaciji protiv kovida-19 i rezultatima različitih testiranja na zaraznu bolest SARS-CoV-2.

  • 12.05.2021
Lipljan: Obustavljeni radovi na izgradnji višespratnice
Radovi na izgradnji višespratnice u neposrednoj blizini kuće Čedomira Miljkovića u Lipljanu su obustavljeni. Opštinska inspekcija je po prijavi izašla na teren i naložila izvođaču da radove može da nastavi tek kada postavi potporni zid i zaštiti od mogućeg urušavanja stambeni objekat porodice koja živi u blizini.
  • 12.05.2021
Janjić i Sunjog razgovarali o problemima manastira Visoki Dečani
Iguman manastira Visoki Dečani otac Sava Janjić razgovarao je danas sa šefom Kancelarije EU na Kosovu Tomašom Sunjogom o trenutnoj situaciji na Kosovu i problemima sa kojima se suočava manastir Visoki Dečani.
  • 11.05.2021
Akcija dobrovoljnog davalaštva krvi u Kosovskoj Mitrovici
U toku je akcija dobrovoljnog davalaštva krvi u KIliničko-bolničkom centru u organizaciji Crvenog krsta iz Kosovske Mitrovice.
  • 11.05.2021
Fondacija Puls poklonila električni skuter Mihajlu iz Pasjana
Fondacija Puls poklonila je električni skuter šesnaestogodišnjem Mihajlu Cvetkoviću iz Pasjana koji je oboleo od Dišenove mišićne distrofije, poremećaja uzrokovanog mutacijom gena, koji, uglavnom kod dečaka izaziva ubrzano propadanje mišića. 
  • 10.05.2021