Trovanje pasa se nastavlja

U Kosovskoj Mitrovici nastavlja se trovanje životinja, na dečijem igralištu pronađena su tela dva psa. Marijana Pantić iz Udruženja za zaštitu životinja „Šapa“ rekla je u telefonskoj izjavi za RTV Kim da su ovaj slučaj, kao i prethodne prijavili policiji, ali da još uvek nema informacija o tome ko truje pse.

Podeli ovaj članak sa:
  • Ilustracija (Foto Kim)

„Jutros smo dobili informaciju od građana da dođemo i spasimo jednog psa, ali nismo uspeli. Pas je izadahnuo od prevelike količine otrova baš na dečijem igralištu. Uglavnom su svi psi otrovani u okviru studentskog doma“, rekla je Pantićeva i dodala:

„Našli smo ostatke kobasica sa jarko crvenim otrovom. Sve što smo našli mi smo pokupili, ali sumnjamo da ima još puno bačenog otrova u okolini koji nismo pronašli. Moguće je da će narednih dana psi to da pronalaze i da ćemo imati još ovakvih slučajeva“.

Ona ističe da su poslednji slučaj, kao i sve prethodne prijavili policiji koja je izvršila uviđaj, ali da konkretnih informacija o tome ko truje pse nema.

„Policija je izašla na lice mesta, slikali su uginulog psa, mi smo dali izjave, ali nažalost i dalje ni jedan slučaj nije rešen“, kazala je Pantićeva.

Ostale vesti

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane