Škole će sutra raditi normalno?

Zbog najavljenog mitinga "Buducnost Srbije" koji će sutra biti organizovan u Beogradu, poslednjih dana se spekulisalo da li će škole u opštini Gračanica raditi po planu.

Podeli ovaj članak sa:
 • OŠ Kralj Milutin (Foto arhiva Kim)

Direktor osnovne škole „Kralj Milutin“ u Gračanici Vladimir Milkić rekao je da se nastava sutra redovno održava.

„Sutra se redovno održava nastava. Za razliku od svih ovih dana, sutra ćemo biti u školi od 8h, jer sutra dočekujemo prijatelje iz Novog Sada. Sutra uzvraćamo posetu prijateljima iz Novog Sada, jer su u prvom polugodištu učenici osnovne škole "Kralj Milutin" bili gosti u Novom Sadu, deca su bila kod svojih vršnjaka iz osnovnih škola "Branko Radičević" i "Žarko Zrenjanin", a od sutra će oni biti naši gosti u naredna tri dana“, istakao je Milkić.

On kaže da nastava neće biti skraćena sutra i da će "deca iz Novog Sada moći da vide kako se radi u našoj školi".

Građani sutra odlaze u Beograd na miting kako bi podržali vlast Aleksandra Vučića.

„Putujem sutra radi privatnih obaveza, ali obavezno ću naći vremena da odem i podržim vlast“, rekao je Dobrivoje Đekić.

„Da putujem da bih podržao Vučića“, rekao je Žika Đođević.

„Idem da bih podržao vlast. Žbog protesta opozicije koji je bio pošle nedelje, mi nemamo bolje u Srbiji. Podržavam, podržavaću i nadam se najbolje, prvenstveno da pružim podršku dobroj politici“, rekao je Aleksandar Milić.

„Da idem obavezno, da bih podržao današnju politiku Aleksandra Vučića“, rekao je Rade Načić.

Ostale vesti

 • "Zdravstveni sistem je bitan za opstanak naroda na Kosovu"

  Srednjoj Medicinskoj školi u Lepini danas je uručena donacija apoteke „Beograd“ u vidu školskog pribora i rančeva. Poklone je uručila direktorka ove apoteke Jasminka Bjeletić koja je kasnije obišla i Kliničko-bolnički centar Priština sa sedištem u Gračanici.

 • Potpisan ugovor o finansiranju izgradnje auto-puta Niš-Merdare-Priština

  Potpisan ugovor o finansiranju izgradnje auto-puta Niš-Merdare-Priština

  Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, prof. dr Zorana Mihajlović, potpisala je sa Evropskom investicionom bankom ugovor o zajmu, vredan 100 miliona evra, i ugovor o investicionom grantu, vredan 40,6 miliona evra za izgradnju auto-puta Niš-Merdare-Priština.

 • Uhapšeni Česi: Nismo huligani, išli smo na venčanje

  Uhapšeni Česi: Nismo huligani, išli smo na venčanje

  Češki državljani koji su prošle nedelje uhapšeni na Kosovu zbog sumnje da su planirali da puste dron sa natpisom "Kosovo je Srbija" tokom utakmice čeških i kosovskih fudbalera, odbacili su kao "laži" navode prištinskih medija da su huligani i dodali da nisu ni nameravali da prisustvuju utakmici već da su planirali da dostave humanitarnu pomoć jednoj porodici u Metohiji i prisustvuju venčanju na koje su pozvani.

 • ’’Nema napretka ka EU bez slobode medija i izražavanja’’

  ’’Nema napretka ka EU bez slobode medija i izražavanja’’

  Medijske slobode su ključni element vladavine prava. Nema napretka na putu ka EU bez slobode izražavanja i slobode medija, naveo je u video poruci upućenoj učesnicima foruma Medijski dani EU-Zapadni Balkan 2019. odlazeći evropski komesar za susedstvo i pregovore o proširenju Johanes Han.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane