Vesti
Društvo

Saobraćajne gužve u Gnjilanu

Zbog godišnjih odmora, na regionalnom putu Gnjilane-Bujanovac saobraćaj je pojačan, posebno u periodu od 16 do 18 časova, kažu u Kosovskoj policiji.

Saobraćajne gužve u Gnjilanu
Regionalni put Gnilane-Bujanovac (Foto RTV Puls)

Usled dolaska građana uglavnom albanske nacionalnosti iz zemalja Zapadne Evrope, u centru Gnjilana je sve više vozila što prouzrokuje velike gužve i dovodi do kolapsa u saobraćaju u centru grada, kaže portparol kosovske policije za region Gnjilana Ismet Hašani.

"U centru Gnjilana čeka se i do 20 minuta za izlazak iz grada. Građani sve više koriste zaobilazne puteve kako bi izbegli gužvu u samom centru", rekao je Hašani za RTV Puls.

Prema podacima Ministarstva unutrašnjih poslova Kosova, na administrativnom prelazu Bela Zemlja u petak prilikom ulaska na Kosovo oko podneva čekalo se do 20 minuta, a na izlasku do 40 minuta.

Saobraćajne gužve u Gnjilanu očekuju se do kraja ovog meseca.Ostale vesti

Zbrinute životinje iz naselja „Bergen“ u Ugljaru
Životinje koje uzgajao nedavno preminuli veterinar Milan Pualić iz naselja „Bergen“ u Ugljaru, zbrinute su i udomljene, saznaje RTV Kim.
  • 05.08.2020
Brnabić najavila otvaranje PCR laboratorije u Severnoj Mitrovici

Premijerka Ana Brnabić je na konferenciji za medije najavila devet lokacija za moguće nove PCR laboratorije uključujući i Severnu Mitrovicu, prenosi Tanjug.

  • 05.08.2020
„Niko ne može da mi uzme ono što je moje“

Po jakoj kiši, pedesetak meštana Sirinićke Župe okupilo se na protestu podrške Stanku Cvetkoviću koji je prekjuče priveden u policijsku stanicu u Štrpcu pošto je pokušao da zaustavi radove na izgradnji puta kroz njegovo imanje.

  • 05.08.2020
Dom zdravlja u Gračanici dobio savremeni biohemijski analizator
Laboratorija Doma zdravlja u Gračanici dobila je danas od Odeljenja za zdravstvo pri opštini Gračanica biohemijski analizator.
  • 05.08.2020
Obe reke: Upad na privatni posed, priveden pa pušten vlasnik imanja
Stotinak meštani Štrpca okupilo se jutros na lokaciji “Obe reke” protestujući zbog ulaska radnika kompanije “Matkos grupe” na privatni posed Stanka Cvetkovića.
  • 04.08.2020
Upoznajte najlepše planinsko jezero na Kosovu
U vreme ograničenog kretanja zbog pandemije koronavirusa, grupa planinara i entuzijasta provela je vikend na Štrbačkom jezeru. Izletom na nadmorskoj visini od 2.173 metra neguje se duga tradicija, ali je i dobra prilika za beg od realnosti.
  • 03.08.2020