Vesti
Društvo

Restrikcija vode za pojedine delove OG od 8 do 16 časova

Pojedni delovi naselja Badovca, Sušice i Gračanice, ostaće po par sati u toku dana bez vode, zbog kvara na vodovodnoj mreži, navodi se u saopštenju opštine Gračanica.
Restrikcija vode za pojedine delove OG od 8 do 16 časova
Ilustracija (Foto Kurir)

"Opština Gračanica u saradnji sa Regionalnom kompanijom vodovoda u Prištini intenzivno radi na otklanjanju problema, gde je pomenuta kompanija donela odluku o restrikciji vode. Odluka se sprovodi već par dana unazad i restrikcije vode su u periodu od 8 do 16 časova za naselja Laplje Selo i Preoce kako bi meštani Badovca, Sušice i Gračanice bili snabdeveni vodom u jednom delu dana", ističe se u saopštenju.

Regionalna kompanija vodovoda iz Prištine je i u prethodnom periodu vršila dodatne restrikcije gde je dolazio do problema vodosnabdevanja u svim mestima.

Mole se građani da imaju razumevanja za trenutnu situaciju sa vodosnabdevanjem.Ostale vesti

Kancelarija za KiM finansira uređenje puta ka seoskom groblju i crkvi u Velikoj Hoči
Na zahtev meštana i opštine Orahovac u toku je uređenje puta ka seoskom groblju i crkvi u Velikoj Hoči, sa izgradnjom parkinga i pristupnog stepeništa, koje finansira Kancelarija za KiM.
  • 26.07.2021
Malim virtuozima potrebna nova harmonika
Jovanu i Nikoli iz Parteša, koji spadaju među najbolje mlade harmonikaše sa Kosova, su potrebni novi instrumenti.
  • 26.07.2021
Na Kosovu Dan žalosti zbog 10 poginulih u nesreći u Hrvatskoj
Predsednica Kosova Vjosa Osmani proglasila je ponedeljak za Dan žalosti u čast kosovskih građana koji su tragično izgubili život u jučerašnjoj saobraćajnoj nesreći u Hrvatskoj.
  • 26.07.2021
Uručene književne nagrade „Grigorije Božović“
U porti manastira Devine vode nedaleko od Zvečana danas su, nakon liturgije posvećene Presvetoj Bogorodici Trojeručici koju je služio vladika Teodosije, dodeljene nagrade Društva književnika Кosova i Metohije.
  • 25.07.2021
Merdare: Iz pravca centralne Srbije ka Kosovu zadržavanje sat vremena
Kolona vozila duga oko 150 metara formirana je na prelazu Merdare, iz pravca centralne Srbije ka Kosovu, navodi se na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Kosova.
  • 25.07.2021
Koha: Revizor zabeležio niz prekršaja i u opštini Gračanica

Kancelarija državnog revizora (KDR) utvrdila je niz kršenja tokom revizije sprovedene u opštini Gračanica, prenosi Koha.

  • 24.07.2021