Prilika za novinare početnike

Serija radionica za novinare početnike sa Kosova i one koji žele da se oprobaju u novinarskom poslu započeće u martu, a završiće se studijskim posetama uticajnim i profesionalnim medijskim kućama u Beogradu i Prištini u aprilu mesecu.

Podeli ovaj članak sa:
  • Ilustracija

Novinari i urednici lokalnih medija sa Kosova, kolege iz redakcija Insajdera, BIRN-a i N1 preneće svoja iskustva i upoznaće polaznike treninga sa osnovama novinarstva i profesionalnim standardima u radu.

Nakon završenih radionica i studijskih poseta, učesnici će prema svojim afinitetitma biti raspoređeni u četiri lokalna medija i imati jednomesečno stažiranje sa mogućnošću ostvarenja profesionalne karijere u ovim redakcijama.

Troškove treninga, stažiranja, studijskih poseta, uključujući i putne troškove, snosi organizator.

Kandidati koji su zainteresovani za ove radionice mogu elektronskim pismom poslati svoju biografiju i prijave na sledeće adrese: kossevportal@gmail.com, radiokosovskamitrovica@yahoo.com, radiokontaktplus@yahoo.com ili radiokim@gmail.com.

Nakon finalizovanja spiska interesenata tokom februara meseca, kandidati će biti obavešteni o detaljima treninga.  

Novinarske radionice su deo podrške ambasade SAD u Prištini Kosovo sever portalu, Radiju Kosovska Mitrovica, Radiju Kontakt plus i RTV Kim u okviru projekta kojim se podržava nepristrasno, objektivno i na činjenicama zasnovano novinarstvo.


Ostale vesti

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane