Pretnje smrću i uvrede nakon članka o Kosovu u "Figarou"

Humanitarac Arno Gujon naveo je da je, nakon članka o Kosovu u francuskom "Figarou" dobio uvrede i da je uredniku tog lista prećeno smrću.

Podeli ovaj članak sa:
 • Arno Gujon (Foto N1)

"Proalbanski francuski novinari su pobesneli nakon članka o Kosovu u Figarou", napisao je Gujon na Tviteru.

Kako je naveo, i urednik Žan Kristof Bison je dobio pretnje smrću.

"Mene razvlače po internetu nazivajući me fransuskim Miloševićem, fašistom i ruskim špijunom. Nije lako biti na strani istine. Ali nećemo odustati", napisao je Gujon.

Ugledni francuski magazin Figaro objavio je pre nekoliko dana na deset stranica reportažu sa Kosova i Metohije, u kojoj se konstatuje da su Srbi na toj teritoriji tretirani kao građani drugog reda.

Ostale vesti

 • „Deca su naša budućnost i pobeda“

  „Deca su naša budućnost i pobeda“

  Više od 160 mališana predškolske ustanove „Đurđevak“ učestvovalo je na karnevalu koji je organizovan u okviru manifestacije „Dani Opštine Gračanica“. Zamenik direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Damjan Jović poručio je da je veliki broj dece „nada da imamo budućnost“.

 • Đorđević i Đurić o pomoći porodicama stradalih

  Đorđević i Đurić o pomoći porodicama stradalih

  Na inicijativu ministra za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zorana Đorđevića održan je sastanak sa direktorom Kancelarije za KiM Markom Đurićem kako bi se razgovaralo o najboljim načinima za rešavanje problema koje imaju porodice kidnapovanih, nestalih i ubijenih lica na Kosovu i Metohiji.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane