Vesti
Društvo

Premijera filmova "Pčelica Maja 3" i "The King’s man"

U Domu kulture "Gračanica" u četvrtak će se premijerno prikazati dva filma "Pčelica Maja 3: Zlatno jaje"  i  "The Кing’s man".
Premijera filmova
Detalj iz filma Pčelica Maja

U filmu "Pčelica Maja" radi se o živahnoj i znatiželjnoj pčelici, koja baš i ne voli pravila. Kraljica je naime strogo zabranila odlazak u još jednu avanturu, ali ne poslušavši je, Maja kreće na važan zadatak: isporuku zlatnog jajeta, budući da ona naravno ne može da odoli da pomogne još jednoj bubi u nevolji.

Dok se u filmu "The King’s man" radi o grupi najvećih kriminalaca i tirana. Okupljaju se kako bi isplanirali rat u cilju uništenja miliona ljudi. Jedan čovek će morati da se utrkuje s vremenom kako bi ih zaustavio.

Premijera filma "Pčelica Maja" biće prikazana u četvrtak 27. januara 2022. u 17:00, a nakon njega i film "The King’s man" u 19.00.

Cena karte za oba filma biće 250 dinara.

Projekcije se organizuju uz poštovanje preporučenih epidemioloških mera. Posetioci bioskopa moraju imati potvrdu o vakcinaciji ili negativan PCR test ne stariji od 72 sata, negativan antigen brzi test ne stariji od 48 sata ili dokaz da je osoba prebolela kovid 19.

Za decu do 16 godina ova pravila ne važe.Ostale vesti

Pokrenut sajt o srpsko-albanskom prijateljstvu
Nevladina organizacija Aktiv iz Severne Mitrovice pokrenula je prvi veb sajt pod nazivom “Srpsko-albansko prijateljstvo”. Sajt sadrži obimnu internet bazu koja pruža vizuelno, tekstualno i dokumentarno znanje o srpsko-albanskim odnosima na srpskom, albanskom i engleskom jeziku.
  • 17.05.2022
Debata o biznisu mladih: Bez početkog rizika, ideje nije moguće sprovesti u delo
U Centru građanske energije u Kosovskoj Mitrovici održana je debata na temu „Mladi i početni biznisi“.
  • 16.05.2022
IPKO uvećao profit
Telekomunikaciona kompanija IPKO je u prva tri meseca ove godine povećala operativni profit za 15 odsto u odnosu na isti period pre godinu dana.
  • 16.05.2022
Ajeti: Gradonačelnica ima sluha za probleme Albanaca u Gračanici

Potpredsednik Opštine Gračanica za zajednice Ljeutrim Ajeti rekao je u emisiji “Heroji u doba koronavirusa” Medija centra Čaglavica da se problemi Albanaca koji žive na teritoriji opštine Gračanica, ne razlikuju mnogo u odnosu na ostale zajednice, koje žive u ovoj većinski srpskoj opštini.

  • 16.05.2022
Otvoren link za prijavu mladih za drugi krug pomoći od 100 evra
Prijave za pomoć države za mlade od 16 do 29 godina, u iznosu od po 100 evra, počele su u ponoć na sajtu Uprave za trezor i trajaće do 31. maja.
  • 16.05.2022
Opsednuti fizičkim izgledom više nego ikada, a nikad više gojaznih osoba
Gojaznost nije nov problem. Od sedamdesetih godina prošlog veka do današnjih dana, smatra se da je broj osoba sa prekomernom težinom porastao tri puta. Tokom pandemije Kovida-19, možda smo samo postali svesniji tog problema...
  • 16.05.2022