Vesti
Društvo

Popunjene rupe u Gračanici

Udarne rupe, ali i putevi koji su oštećeni prilikom izvođenja radova na vodovodnoj mreži u Gračanici popunjeni su krajem nedelje.
Popunjene rupe u Gračanici
Ilustracija (Foto Opština Gračanica)

Na putu između Lapljeg Sela i Gračanice, zatvorene su udarne rupe koje su vozačima zadavale glavobolje ali i oštećenja na automobilima tokom proteklih meseci.

U ulici Stevana Sinđelića, u blizini same pruge, gde je tokom radova na izgradnji vodovodne mreže presečen put, takođe je izvršena sanacija.

Podsetimo, RTV Kim je prošle nedelje izveštavala o oštećenjima na putevima a tom prilikom je direktor Odeljenja javnih službi u opštini Gračanica Vladica Trajković obećao da će uskoro biti izvršena sanacija svih oštećenih puteva.

Međutim, ulici Vožda Karađorđa godinama stoji otvoren vodovodni kanal. Ružica Jugarinić ispred čije kuće se nalazi rupa kaže da je opštinu obaveštavala o ovom problemu, ali da rešenja još nema.Ostale vesti

Pokrenuta prva srpska online prodavnica na Kosovu
"Kupuj sa Kosmeta" je prva srpska internet prodavnica pokrenuta na Kosovu.
  • 07.08.2020
Kiša ne prestaje. Da li preti opasnost od poplava?
Dugotrajna i jaka kiša treći dan pada na teritoriji Kosova. “Situacija na Kosovu trenutno nije povoljna“, izjavio je za RTV Kim profesor meteorologije Sulj Tahir Suljaj.
  • 06.08.2020
Danas se obeležava Dan rudara
Dan rudara obeležava se u znak sećanja na 6. avgust 1903. kada su se rudari Senjskog rudnika štrajkom izborili za povratak na posao trojice otpuštenih kolega. U rudarskom sektoru u Srbiji radi oko 29.000 ljudi, a ovaj sektor čini jednu od okosnica srpske ekonomije. U RHMK "Trepča“ u Leposaviću i Zvečanu, sada je radno angažovano oko 1.200 radnika, a broj zaposlenih je oko 2.400.
  • 06.08.2020
Snažno nevreme pogodilo Pećki okrug
Snažni pljuskovi i udari vetra praćeni gradom, pogodili su rano juče opštine Peć, Istok i Klina. U pojedinim delovima opštine Istok i Klina vetar je bukvalno odneo pomoćne objekte u povratničkim selima a grad je uništio bašte i useve.
  • 06.08.2020
Zbrinute životinje iz naselja „Bergen“ u Ugljaru
Životinje koje uzgajao nedavno preminuli veterinar Milan Pualić iz naselja „Bergen“ u Ugljaru, zbrinute su i udomljene, saznaje RTV Kim.
  • 05.08.2020
Brnabić najavila otvaranje PCR laboratorije u Severnoj Mitrovici

Premijerka Ana Brnabić je na konferenciji za medije najavila devet lokacija za moguće nove PCR laboratorije uključujući i Severnu Mitrovicu, prenosi Tanjug.

  • 05.08.2020