Vesti
Društvo

Pijani vozač uništio pet vozila u Kosovskoj Mitrovici

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila jutros oko 3h, u Ulici knjaza Miloša u Kosovskoj Mitrovici, preko puta Doma zdravlja, uništeno je pet automobila. Povređenih nije bilo.
Pijani vozač uništio pet vozila u Kosovskoj Mitrovici
Posledice udesa (Foto Radio Mitrovica sever)

Kako su za Radio Kosovska Mitrovica potvrdili vlasnici oštećenih automobila, vozač automobila marke Mercedes izgubio je kontrolu nad vozilom i skrenuvši sa kolovoza, oštetio automobile koji su bili parkirani u blizini. Prema njihovim rečima, vozač je bio primetno alkoholisan.

Zbog udesa, ovog jutra, Ulica knjaza Miloša bila je zatvorena za motorni saobraćaj, zbog uklanjanja vozila sa kolovoza.Ostale vesti

KFOR donirao fotonaponske panele za ambulantu u Osojanu
Italijanski vojnici KFOR-a, regionalne komande Zapad, donirali su sistem fotonaponskih panela za ambulantu u Osojane.
  • 24.06.2022
Karadžić: Meštani Lapljeg Sela i Preoca najavljuju proteste zbog reke
Problemi koje meštanima opštine Gračanici stvaraju jalovina i smrad iz reke Gračanke danas su bili tema vanredne sednice SO Gračanica. Odbornik Ljubiša Karadžić kazao je da su meštani Lapljeg Sela i Preoca spremni na proteste. 
  • 24.06.2022
Studijski programi na Učiteljskom fakultetu u Leposaviću sve atraktivniji
Učiteljski fakultet Univerziteta u Prištini sa sedištem u Leposaviću ove godine upisuje novu generaciju studenata na osnovnim, master i doktorskim studijama.
  • 24.06.2022
Zubin Potok: Meštani sela Kovače 20 godina kubure sa strujom
Domaćinstva u selu Kovače u opštini Zubin Potok, već se godinama suočavaju sa problemom slabog napona električne energije. Prema rečima meštana, struja je toliko slaba da osnovni električni aparati vrlo često ne mogu da se koriste.
  • 24.06.2022
Polaganje završnog ispita
Iz Vlade Srbije je saopšteno da su Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i Kancelarija za IT i eUpravu obavili sve pripreme za polaganje završnog ispita na kraju osnovnog obrazovanja, koji će se za osmake održati 27, 28. i 29. juna.
  • 23.06.2022
Tviter tesira beleške od 2.500 reči
Društvena mreža Tviter isprobava novu funkciju koja omogućava korisnicima blogovanje u dužem formatu do čak 2.500 reči, koja se zove Tviter beleške (Twitter notes), javlja Bi-Bi-Si (BBC).
  • 23.06.2022