Vesti
Društvo

Petković: Dostavili smo Dragici Gašić insulin i hranu

"Dragici Gašić smo danas isporučili sledovanje insulina za narednih mesec dana i sve neophodne lekove koji su joj ukradeni kada joj je obijen stan", napisao je u objavi na Fejsbuku direktor Kancelarije za KiM Petar Petković.
Petković: Dostavili smo Dragici Gašić insulin i hranu
Dragica Gašić (Foto Kim)

U objavi se ističe da je Dragicu pregledala doktorka Mirjana i da se ona oseća dobro, uprkos preživljenom stresu.

"Danas smo joj dopremili i osnovne životne namirnice koje su joj ukradene, stigla su i nova vrata umesto polomljenih, a sutra i preostali nameštaj", navodi se u objavi Petkovića.

Učinićemo sve da pomognemo Dragici, koja je rešena da ostane i opstane na Кosovu, poručio je direktor Kancelarije za KiM.

 
Ostale vesti

Školama na severu Kosova donacija od tri miliona dinara
Školama na severu Kosova danas je uručena donacija u vrednosti od oko tri miliona dinara, a koju je obezbedila Fondacija za decu i mlade "Gnezdo" Grada Beograda.
  • 20.05.2022
Jevtić sa Devenportom o rešavanju problema u opštini Štrpce
Šef misije OEBS-a na Кosovu, ambasador  Majkl Devenport posetio je danas opštinu Štrpce i tom prilikom se sastao sa predsednikom opštine Daliborom Jevtićem. 
  • 20.05.2022
Eparhija raško-prizrenska traži efikasnu vladavinu prava za SPC

Eparhija raško-prizrenska izražava duboku zabrinutost zbog nepoštovanja odluke Ustavnog suda u Prištini koji je 20. maja 2016. godine pravosnažno i konačno potvrdio vlasništvo manastira Visoki Dečani na prostoru od 24 hektara zemlje koja okružuje manastir.

  • 20.05.2022
Festival ’’Mirdita, Dobar dan’’ od 25. maja u Beogradu
Ovogodišnje, deveto izdanje festivala “Mirëdita, Dobar dan!” biće otvoreno u sredu, 25. maja u 18:00 časova izložbom “Sve naše suze”, a festivalski program trajaće do 28. maja na nekoliko lokacija u Beogradu, saopštili su danas organizatori.
  • 20.05.2022
Četvrt veka Katedre za psihologiju Filozofskog fakulteta PU

Katedra za psihologiju Filozofskog fakulteta Univerziteta u Prištini sa privremenim sedištem u Kosovskoj Mitrovici, obeležila je danas prigodnim programom 25 godina postojanja.

  • 19.05.2022
Predstavljena Platforma za izgradnju poverenja na Kosovu

Platforma za izgradnju poverenja na Kosovu koja je nastala u saradnji NVO Nova duštvena inicijativa, Open Data Kosovo i Alternativa predstavljena je sinoć u hotelu Emerald u Čaglavici.

  • 19.05.2022