Vesti
Društvo

OG: Nekoliko sela bez struje zbog nevremena

Centralno Kosovo je tokom jučerašnjeg dana pogodilo snažno nevreme, praćeno olujnim vetom, kišom i gradom. Usled nevremena nekoliko sela u opštini Gračanica od sinoć su bez struje.

OG: Nekoliko sela bez struje zbog nevremena
Ilustracija (Foto arhiva Kim)

Juče, nešto posle 17 časova sela Radevo, Lepina, Suvi Do ostali su bez struje.

Jako nevreme sa kišom i olujnim vetrom zahvatilo je područje opštine Gračanica. U ovim selima došlo je do pada drvenih stubova i kidanja električnih kablova.

A kako RTV Kim saznaje ekipe Keds-a su na terenu i kvar će ubrzo biti rešen.

A kako prenose pojedini kosovski mediji slična situacija je u Lipljanu i Prištini. Oluja je oborila drveće, a pričinjena je i materijalna šteta.Ostale vesti

Osmaci polažu kombinovani test
Budući srednjoškolci su testom iz maternjeg jezika počeli polaganje male mature, juče su polagali test iz matematike, a danas polažu kombinovani test.
  • 28.06.2022
Za cent skuplji litar dizela na Kosovu
Kosovsko ministarstvo industrije, preduzetništva i trgovine objavilo je maksimalne tržišne cene naftnih derivata koje važe 24 sata.
  • 28.06.2022
Obeležen Dan Prištinskog univerziteta
Svečanom akademijom, danas je na Fakultetu tehničkih nauka obeležen Dan Univerziteta u Prištini sa privremenim sedištem u Kosovskoj Mitrovici.
  • 28.06.2022
Osmaci polagali test iz matematike
Budući srednjoškolci su juče ispitom iz maternjeg jezika počeli polaganje male mature. Danas je test iz matematike, a u sredu kombinovani test. Završni ispit polaže se u 522 škole, od 1.260 koliko je bilo planirano, pošto je tako odlučeno iz bezbednosnih razloga.
  • 28.06.2022
Jovanović: Na pola sam puta da zaplačem
"Vidite i sami koliko je značajno čuti i doživeti ovakve trenutke pored ovoliko naroda na jednom ovako svetom mestu. Najviše sam, u suštini, pogođen i sve vreme sam na pola da zaplačem zbog ovih majki koje ovoliko dece rađaju i bore se da bi naša budućnost bila bolja i svetlija", rekao je u Gračanici trener i nekadašnji rukometni reprezentativac SR Jugoslavije Nedeljko Jovanović.
  • 28.06.2022
Vidovdanska priznanja majkama
Majkama sa četvoro i više dece su nakon liturgije u porti manastira Gračanice tradicionalno uručeni ordeni "Majka devet Jugovića".
  • 28.06.2022