Novi zemljotres u Albaniji, osetio se u Crnoj Gori

Zemljotres jačine 4,5 jedinica po Rihteru pogodio je kasno sinoć Albaniju, prenose mediji.

Podeli ovaj članak sa:
 • Ruševine nakon novembarskog zemljotresa (Foto RTS)

Epicentar zemljotresa bio je 22 kilometra zapadno od Tirane, na dubini od deset kilometara, javlja Euromediteranski seizmološki zavod.

Nedugo nakon toga, novi potres jačine 3,5 jedinica po Rihteru pogodio je Albaniju, epicentar zemljotresa bio je 58 kilometara od Tirane.

Prema podacima ovaj potres se osetio i u Crnoj Gori, najjače u Ulcinju.

Albaniju je 26. novembra pogodio razoran zemljotres jačine 6,4 jedinice po Rihteru, u kome je stradalo 50 osoba, a povređeno je najmanje 2.000.

 

Ostale vesti

 • Priština od jutros među deset najzagađenijih gradova

  Priština od jutros među deset najzagađenijih gradova

  Ni Kosovo poslednjih nedelja nije izuzeto od zagađenosti vazduha. Prema podacima sa sajta Er Vižual (Air Visual) koji se bavi procenom kvaliteta vazduha, Priština je oko podneva bila na petom mestu po zagađenosti u svetu. „Zagađenost je prisutna, pogotovo čestice PM 2,5 i PM 10 koje su štetne za stanovništvo“, kaže za RTV Kim profesor meteorologije Sulj Tahirsuljaj.

 • Nova krađa u Čaglavici, obijena prodavnica rasvete

  Nova krađa u Čaglavici, obijena prodavnica rasvete

  Dva sata iza ponoći u Čaglavici je obijena prodavnica rasvete koja se nalazi tik do porodice Dekić koja je opljačkana pre dva dana. Iako je ovaj objekat pod video nadzorom i zaštićen sigurnosnim sistemom, lopovi su uspeli da razbiju staklena vrata i ukradu kasu sa novcem.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane