Na Merdaru se danas čeka do 6,5 sati

Prema podacima Ministarstva unutršanjih poslova Kosova na Merdaru danas se čeka 6,5 sati na prelazak iz Kosova u centralnu Srbiju. Gužve su i na drugim administrativnim prelazima.

Podeli ovaj članak sa:
 • Merdare (Foto arhiva Kim)

Kolona automobila za izlazak sa Kosova je 1600 metara, procene su MUP-a Kosova. Zbog velike gužve na ovom prelazu čeka se do 6,5 sati. Dok se iz pravca centralne Srbije ka Kosovu čeka samo 5 do 10 minuta.

Situacija je nešto bolja na Beloj Zemlji gde su kolone duge do 200 metara pa su I čekanja znatno kraća, do 30 minuta. Iz suprotnog smera čekanja su do 10 minuta.

Danas su gužve i na prelazu Mutivode, gde se čeka 90 u koloni dugoj 1200 metara.

Na Mučibabi ni danas nema gužve, pa su zadržavanja do 30 minuta.

Na severu Kosova, na Jarinju situacija je znatno drugačija. Za izlazak sa Kosova čeka se četiri sata.

Ostale vesti

 • Počinju Dani opštine Gračanica

  Počinju Dani opštine Gračanica

  Na praznik Male Gospojine 21. septembra, Opština Gračanica obeležava svoj dan. Ove godine tokom obeležavanja Dana opštine pripremljen je raznovrstan kulturni, umetnički i sportski program.

 • Vršnjačko nasilje, problem o kome se retko govori

  Vršnjačko nasilje, problem o kome se retko govori

  Da je vršnjačko nasilje problem za koji se zna da postoji, ali da se o njemu ne govori puno, slažu se komandir policijske stanice u Gračanici Bratislav Trajković koji navodi da „svi izbegavaju da prijave vršnjačko nasilje“ i novinar Ivan Miljković koji je nedavno radio istraživanje na ovu temu.

 • "Zdravstveni sistem je bitan za opstanak naroda na Kosovu"

  Srednjoj Medicinskoj školi u Lepini danas je uručena donacija apoteke „Beograd“ u vidu školskog pribora i rančeva. Poklone je uručila direktorka ove apoteke Jasminka Bjeletić koja je kasnije obišla i Kliničko-bolnički centar Priština sa sedištem u Gračanici.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane