Na bazenu u Gračanici od 26. avgusta letnje igre

Na bazenu „Hacijenda“ u Gračanici, 26. avgusta biće organizivane letnje igre. Letnje igre organizuje Omladinski savet iz Gračanice.

Podeli ovaj članak sa:
 • Bazen Hacijenda u Gračanici(Foto Kim)

Petar Đorđević iz OSG-a u izjavi za RTV Kim kaže da se očekuje veliki odaziv madih koju su spremni za druženje i igru.

„Igre počinju od 17 časova, podržane su od strane UMNIK-a. Spremili smo i nagrade za pobednike. Ovo je prva aktivnost koju organizuje Omladinski savet kako smo izabrali nove članove“, rekao je Đorđević.

Đorđević istće da je cilj letnjih igara da mladim ljudima pokažemo kako ćemo i u budućnosti raditi na raznim projektima za mlade.

Za učešće na letnjim igrama, kako kaže Đorđević, mogu se prijaviti svi zainteresovano bez obzira na godine.

Ulaz na bazenu „Hacijenda“ u Gračanici je 1,50 evra.

Ostale vesti

 • Alarmantni trendovi među kosovskim Srbima: Nesloboda, migracije, nepoverenje

  Alarmantni trendovi među kosovskim Srbima: Nesloboda, migracije, nepoverenje

  Više od polovine Srba ne vidi sebe na Kosovu u narednih pet godina, njih 60,2% kaže da na Kosovu ne postoji političar kome veruju, a čak tri četvrtine se ne oseća slobodno da izrazi svoj politički stav, neki su od rezultata iz istraživanja "Analiza trendova 2019: Stavovi srpske zajednice na Kosovu" koji je predstavljen u Kosovskoj Mitrovici.

 • Mikele Risi novi komandant Kfora na Kosovu

  Mikele Risi novi komandant Kfora na Kosovu

  Ceremonija primopredaje dužnosti između odlazećeg komandanta Kfora general-majora Lorenca D’Adaria i novog komandanta general-majora Mikelea Risija održana je danas, prenosi Ljajmi.

 • Bez skorijeg rešenja za reku. „Nekad treba protesta i blokade puteva“

  Bez skorijeg rešenja za reku. „Nekad treba protesta i blokade puteva“

  Meštani Lapljeg Sela nezadovoljni su današnjom raspravom o zagađenosti reke Gračanke koja je sa predstavnicima opštine Priština i Gračanica, Ministarstva za zaštitu životne sredine, Oebsa i USAID-a održana u seoskom Domu kulture. Osim danonoćnog angažovanja inspekcije iz obe lokalne samouprave na utvrđivanju ko je zagađivač, drugih skorijih rešenja nema.

 • Energetska zajednica upozorava zapadni Balkan na štetne gasove iz termoelektrana

  Energetska zajednica upozorava zapadni Balkan na štetne gasove iz termoelektrana

  Energetska zajednica jugoistočne Evrope, koju čini 19 država-članica Evropske unije kao i države zapadnog Balkana i Ukrajina i Moldavija, upozorila je u svom izveštaju da Kosovo, BiH i Severna Makedonija nisu ispoštovali ograničenja emisije štetnih materija utvrđena u nacionalnim planovima (NERP) za barem jedan od tri zagađivača iz termoelektrana, odnosno za okside azota, sumpor dioksid i prašinu.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane