Na bazenu u Gračanici od 26. avgusta letnje igre

Na bazenu „Hacijenda“ u Gračanici, 26. avgusta biće organizivane letnje igre. Letnje igre organizuje Omladinski savet iz Gračanice.

Podeli ovaj članak sa:
 • Bazen Hacijenda u Gračanici(Foto Kim)

Petar Đorđević iz OSG-a u izjavi za RTV Kim kaže da se očekuje veliki odaziv madih koju su spremni za druženje i igru.

„Igre počinju od 17 časova, podržane su od strane UMNIK-a. Spremili smo i nagrade za pobednike. Ovo je prva aktivnost koju organizuje Omladinski savet kako smo izabrali nove članove“, rekao je Đorđević.

Đorđević istće da je cilj letnjih igara da mladim ljudima pokažemo kako ćemo i u budućnosti raditi na raznim projektima za mlade.

Za učešće na letnjim igrama, kako kaže Đorđević, mogu se prijaviti svi zainteresovano bez obzira na godine.

Ulaz na bazenu „Hacijenda“ u Gračanici je 1,50 evra.

Ostale vesti

 • Đorđević i Đurić o pomoći porodicama stradalih

  Đorđević i Đurić o pomoći porodicama stradalih

  Na inicijativu ministra za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zorana Đorđevića održan je sastanak sa direktorom Kancelarije za KiM Markom Đurićem kako bi se razgovaralo o najboljim načinima za rešavanje problema koje imaju porodice kidnapovanih, nestalih i ubijenih lica na Kosovu i Metohiji.

 • Počinju Dani opštine Gračanica

  Počinju Dani opštine Gračanica

  Na praznik Male Gospojine 21. septembra, Opština Gračanica obeležava svoj dan. Ove godine tokom obeležavanja Dana opštine pripremljen je raznovrstan kulturni, umetnički i sportski program.

 • Vršnjačko nasilje, problem o kome se retko govori

  Vršnjačko nasilje, problem o kome se retko govori

  Da je vršnjačko nasilje problem za koji se zna da postoji, ali da se o njemu ne govori puno, slažu se komandir policijske stanice u Gračanici Bratislav Trajković koji navodi da „svi izbegavaju da prijave vršnjačko nasilje“ i novinar Ivan Miljković koji je nedavno radio istraživanje na ovu temu.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane