Meštani Gornje Gušterice podigli električne bandere

Meštani Gornje Gušterice sami su se organizovali i podigli električne bandere, koje je pre dva dana oborio jak vetar, a zbog kojih jedan deo sela nije imao elektirčnu energiju.

Podeli ovaj članak sa:
 • Meštani Gornje Gušterice podižu bandere (Foto RTV Gračanica)

Kako ističu više puta su se obraćali KEDS-u i ukazivali na postojeći problem, ali do sada nisu naišli na razumevanje.

Iz tog razloga, desetak meštana iz Gornje Gušterice uzelo je stvar u svoje ruke i danas, u toku popodneva, su podigli i učvrstili oborene i iskrivljene bandere.

"Više puta smo se obraćali KEDS-u da nam reši problem. Više puta smo prijavljivali da su bandere dotrajale jer su stare nekoliko desetina godina i da će se usled jačeg vetra srušiti, što se pre par dana i desilo. Kako reakcije nije bilo, na kraju smo se sami organizovali, podigli bandere i učvrstili ih. To smo uradili pre svega zbog bezbednosti“, složni su meštani.

Meštani se nadaju da će nadležni iz elektrodistribucije pomoći, odnosno, da će u dogledno vreme zameniti dotrajale električne bandere i postaviti novi stubovi.

Ostale vesti

 • Đorđević: Građani lakše do informacija o pravima na Kosovu

  Đorđević: Građani lakše do informacija o pravima na Kosovu

  Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja saopštilo je da "svi građani Srbije koji imaju pitanja u vezi sa ostvarivanjem određenih prava na Kosovu, počev od sutra, mogu da se obrate ministarstvu svakog utorka i četvrtka od 10 do 14 časova", prenosi Tanjug.

 • "Sajam turizma prilika za promociju Gračanice"

  Turistička organizcija Gračanice učestvovaće po sedmi put na Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu. „Cilj je promocija Gračanice kao turističke destinacije i povećanje broja turista“, kazao je za RTV Kim direktor TO u Gračanici Boban Petrović.

 • Popović razgovarao sa studentima iz centralne Srbije

  Popović razgovarao sa studentima iz centralne Srbije

  Potpredsednik Srpske liste, predsednik Opštine Gračanica Srđan Popović ugostio je sinoć i razgovarao sa oko 160 studenata i postdiplomaca univerziteta sa teritorije centralne Srbije, buduće lidere okupljene pri Fondaciji „Za srpski narod i državu“.

 • Srbija slavi Dan državnosti

  Srbija slavi Dan državnosti

  Srbija obeležava Dan državnosti, kao podsećanje na Sretenje 1804. godine, kada je podignuta revolucija i počelo oslobađanje od Turske, i isti datum 1835. godine, kada je donet prvi moderni ustav Srbije.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane