Maloj Maji iz Kmetovca potrebna pomoć

Predstavnici humanitarne organizacije Kosovsko Pomoravlje pozivaju sve ljude dobre volje da pomognu jednogodišnjoj Maji Cvetković iz Kmetovca, kod Gnjilana koja boluje od spinalne mišićne atrofije tipa 1.

Podeli ovaj članak sa:
  • (Foto Puls)

Za lečenje ove bolesti od velikog značaja je primena aparata "Cough Assist E7O", koji košta 5000 evra, a neophodne su sonde, kanile i fiziološki rastvor.

Članovi ove organizacija pozivaju sve ljude koji mogu i žele da pomognu maloj Maji da pobedi u borbi za život.

Preko društvenih mreža mnogi stanovnici Kosovskog Popmoravlja pozivaju na akciju, a učenici Ekonomsko trgovinske škole u Partešu, Medicinske škole u Šilovu i Tehničke škole u Vrbovcu postavili su kutije po školama gde svako može da donira novac.

Socijalistička omladina Kosovska Kamenica organizuje u sredu 5. juna, humanitarni turnir u malom fudbalu za pomoć u lečenju jednogodišnje Maje Cvetković.Turnir će se održati u balon sali u Velikom Ropotovu, a prva utakmica je u 16 časova. Pozivaju se fudbaleri da prijave što veći broj ekipa.

Kako bi se novac što pre prikupio dobro bi došlo kada bi se u ovu akciju uključili političari, profesori, kao i brojne institucije koje funkcionišu po srpskom i kosovskom sistemu.

Uplate se mogu izvršiti na dinarski račun:
205-266929-36 KOMERCIJALNA BANKA
IBAN /ACCOUNT Number: Rs 35295007080005129967

Ostale vesti

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane