Maloj Maji iz Kmetovca potrebna pomoć

Predstavnici humanitarne organizacije Kosovsko Pomoravlje pozivaju sve ljude dobre volje da pomognu jednogodišnjoj Maji Cvetković iz Kmetovca, kod Gnjilana koja boluje od spinalne mišićne atrofije tipa 1.

Podeli ovaj članak sa:
 • (Foto Puls)

Za lečenje ove bolesti od velikog značaja je primena aparata "Cough Assist E7O", koji košta 5000 evra, a neophodne su sonde, kanile i fiziološki rastvor.

Članovi ove organizacija pozivaju sve ljude koji mogu i žele da pomognu maloj Maji da pobedi u borbi za život.

Preko društvenih mreža mnogi stanovnici Kosovskog Popmoravlja pozivaju na akciju, a učenici Ekonomsko trgovinske škole u Partešu, Medicinske škole u Šilovu i Tehničke škole u Vrbovcu postavili su kutije po školama gde svako može da donira novac.

Socijalistička omladina Kosovska Kamenica organizuje u sredu 5. juna, humanitarni turnir u malom fudbalu za pomoć u lečenju jednogodišnje Maje Cvetković.Turnir će se održati u balon sali u Velikom Ropotovu, a prva utakmica je u 16 časova. Pozivaju se fudbaleri da prijave što veći broj ekipa.

Kako bi se novac što pre prikupio dobro bi došlo kada bi se u ovu akciju uključili političari, profesori, kao i brojne institucije koje funkcionišu po srpskom i kosovskom sistemu.

Uplate se mogu izvršiti na dinarski račun:
205-266929-36 KOMERCIJALNA BANKA
IBAN /ACCOUNT Number: Rs 35295007080005129967

Ostale vesti

 • "Zdravstveni sistem je bitan za opstanak naroda na Kosovu"

  Srednjoj Medicinskoj školi u Lepini danas je uručena donacija apoteke „Beograd“ u vidu školskog pribora i rančeva. Poklone je uručila direktorka ove apoteke Jasminka Bjeletić koja je kasnije obišla i Kliničko-bolnički centar Priština sa sedištem u Gračanici.

 • Potpisan ugovor o finansiranju izgradnje auto-puta Niš-Merdare-Priština

  Potpisan ugovor o finansiranju izgradnje auto-puta Niš-Merdare-Priština

  Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, prof. dr Zorana Mihajlović, potpisala je sa Evropskom investicionom bankom ugovor o zajmu, vredan 100 miliona evra, i ugovor o investicionom grantu, vredan 40,6 miliona evra za izgradnju auto-puta Niš-Merdare-Priština.

 • Uhapšeni Česi: Nismo huligani, išli smo na venčanje

  Uhapšeni Česi: Nismo huligani, išli smo na venčanje

  Češki državljani koji su prošle nedelje uhapšeni na Kosovu zbog sumnje da su planirali da puste dron sa natpisom "Kosovo je Srbija" tokom utakmice čeških i kosovskih fudbalera, odbacili su kao "laži" navode prištinskih medija da su huligani i dodali da nisu ni nameravali da prisustvuju utakmici već da su planirali da dostave humanitarnu pomoć jednoj porodici u Metohiji i prisustvuju venčanju na koje su pozvani.

 • ’’Nema napretka ka EU bez slobode medija i izražavanja’’

  ’’Nema napretka ka EU bez slobode medija i izražavanja’’

  Medijske slobode su ključni element vladavine prava. Nema napretka na putu ka EU bez slobode izražavanja i slobode medija, naveo je u video poruci upućenoj učesnicima foruma Medijski dani EU-Zapadni Balkan 2019. odlazeći evropski komesar za susedstvo i pregovore o proširenju Johanes Han.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane