Ljuan Ljatifi imenovan za VD izvršnog šefa NKM

Nezavisna komisija za medije donela je odluku da vršilac dužnosti izvršnog šefa bude Ljuan Ljatifi, dosadašnji direktor Odeljenja za monitoring i analizu.

Podeli ovaj članak sa:
 • Ilustracija (Foto arhiva Kim)

Ljatifi će ovu funkciju obavljati do završetka procesa izbora i imenovanja izvršnog šefa sa zakonskim mandatom.

Odluka je zasnovana na odgovarajućim stručnim kvalifikacijama koja su u skladu sa oblašću regulisanja medija kojim se NKM bavi, kao i u skladu sa njegovim rezultatima tokom iskustva na rukovodećoj poziciji u NKM-u od 2003. godine, pri čemu je bio deo značajnih razvojnih procesa u NKM-u, saopšteno je iz Nezavisne komisije za medije.

Ljatifi je rođen u Gnjilanu 2. novembra 1975. Osnovne studije je završio u Prištini na Filozofskom fakultetu, na Katedri za sociologiju, dok je Master studije završio na Kosovskom institutu za novinarstvo i komunikacije. Oženjen je i otac dvoje dece.

Ostale vesti

 • U Mitrovici ponovo truju pse i mačke

  U Mitrovici ponovo truju pse i mačke

  Kosovska Mitrovica već godinama unazad ima problem sa napuštenim životinjama, koji se nažalost rešava na nehuman način. Poslednjih dana na ulicama Mitrovice, po dojavama građana, pronađen je veliki broj pasa i mačaka koji su otrovani. Iz udruženja “Šapa“ poručuju da se mora naći drugo rešenje.

 • Počeo raspust za osnovce

  Počeo raspust za osnovce

  Osnovcima od prvog do sedmog razreda danas je poslednji radni dan u ovoj školskoj godini. Osmaci su nastavu završili 31. maja.

 • Položaj žena u društvu loš, a doprinos veliki

  Položaj žena u društvu loš, a doprinos veliki

  NVO „Gračanička inicijativa za održivi razvoj (GIOR) predstavila je javnosti „Izveštaj o položaju žena u upravljanju i ekonomiji“ čiji rezultati pokazuju da su žene na vodećim pozicijama još uvek samo u onoj meri koja garantuje ispunjavanje minimalne kvote.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane