Vesti
Društvo

Leposavić: Organizovan doček pravoslavne Nove godine

Opština Leposavić i lokalni savet mladih, organizuju doček pravoslavne Nove godine na platou ispred zgrade SO Leposavić, 13. januara sa početkom u 21 čas.
Leposavić: Organizovan doček pravoslavne Nove godine
Leposavić (Foto arhiva Kim)

Sve prisutne zabavljaće Milan Topalović Topalko, "4 You band" i Edita Aradinović.

Doček će biti organizovan uz tradicionalno kuvanu rakiju, vino i bika na ražnju.

Deo bogatog novogodišnjeg programa je i velika zabava za mališane uz Leontinu i Peđolina, i maskote omiljenih crtanih junaka, Mini i Miki Maus, Patrolne šape (Čejs) i LOL.

Muzičko-scenski program za mališane počinje u 15 časova, na platou ispred opštine Leposavić. Mališani će imati prilike da se druže uz omiljene dečije pesme, pevaju i igraju, a organizatori najavljuju dobru zabavu za decu, roditelje, bake i deke.Ostale vesti

Vlada Kosova donela odluku o ukidanju određenih mera
Odlazeći premijer Kosova Aljbin Kurti i vršilac dužnosti ministra zdravlja Arben Vitia saopštili su danas na konferenciji za štampu odluke donete na sednici Vlade Kosova u vezi sa ublažavanjem mera uvedenih zbog sprečavanja širenja koronavirusa.
  • 31.05.2020
Od ponedeljka se otvaraju svi prelazi i ukidaju epidemiološke mere
Novo ublažavanje mera na Kosovu, koje su donete u borbi protiv širenja koronavirusa, može se očekivati danas u 18 sati za kada je zakazan sastanak u kosovskoj vladi, a očekuje se da će nove mere doneti otvaranje prelaza, vrtića, obdaništa, škola, kafića i restorana, prenosi Koha.
  • 31.05.2020
Novi protesti meštana Štrpca zbog izgradnje MHC
Meštani Štrpca i okolnih sela, njih oko 300, protestovali su danas zbog nedavne izjave direktora „Matkos grup“ Ljabinota Vitije da ova komapnija ima sve potrebne dozvole za izgradnju mini-hidrocentrale kod mesta „Obe reke“ i drugim lokacijama na Brezovici.
  • 31.05.2020
Sa Merdara vraćen kamion iz centralne Srbije
Sa administrativnog prelaza Merdare jutros je vraćen kamion sa robom iz centralne Srbije, potvrđeno je RTS-u. To praktično znači da je počela primena novih mera koje je donela kosovska Vlada.
  • 31.05.2020
Od 1. juna normalizacija međugradskog saobraćaja
Gradski i međugradski prevoz biće normalizovani sa početkom treće faze ublažavanja mera, dok će pravilnik o obavezama prevoznika, kao i putnika biti objavljen na dan stupanja na snagu nove faze 1. juna, potvrdio je za KoSSev portparol kosovskog ministarstva zdravlja, Faik Hoti.
  • 30.05.2020
Javni puls: Problemi isti, ali raste poverenje u institucije
Najveći probelemi na Kosovu su nezaposlenost, korupcija i siromaštvo, smatraju građani Kosova.
  • 30.05.2020