Vesti
Društvo

Konkurišite za novi posao ovog 1. maja

Iako je Prvi maj idealan trenutak za predah u prirodi i opuštanje uz hranu i piće, ove godine na praznik rada možete učiniti više od toga. Na sajtu poslovi.rtv.kim pronađite oglase za niz slobodnih radnih mesta širom Srbije, ali i u inostranstvu!
Konkurišite za novi posao ovog 1. maja
Ilustracija (Foto Kim)

Na internet stranici poslovi.rtv.kim od nedavno su, zahvaljujući saradnji sa portalom posao-srbija.com, dostupni oglasi za radna mesta širom Srbije, ali i u inostranstvu.

Ovakav vid saradnje sa portalima namenjenim poslodavcima i nezaposlenima RTV Kim će i ubuduće nastaviti, pa na adresi poslovi.rtv.kim u narednom periodu treba očekivati još više oglasa za slobodna radna mesta.

Pozivamo još jednom privrednike, institucije, lokalne i međunarodne organizacije sa Kosova da slobodna radna mesta besplatno oglašavaju na poslovi.rtv.kim na željenom jeziku, a nezaposlene da redovno prate ovaj sajt čija se ponuda od nedavno gotovo svakodnevno ažurira.

Kreiranje korisničkog naloga jednostavno je i brzo, a više detalja o tome možete pogledati ovde.

Internet stranicu poslovi.rtv.kim naša kuća je pokrenula krajem decembra prošle godine u saradnji sa organizacijom Enhancing Youth Employment (Unapređivanje zapošljavanja mladih).Ostale vesti

Pasjane: Protest zbog zapošljavanja u Zdravstvenom centru
Ispred Zdravstvenog centra u Pasjanu kod Gnjilana održan je protest dvadesetak ljudi nezadovoljnih zbog odluke direktora ove ustanove dr Zorana Perića da ih ne primi u radni odnos.
  • 05.03.2021
KM: Prikupljeno preko 90.000 dinara za lečenje Magdalene Nedeljković

Uličnim performansom studenti likovnog, muzičkog i dramskog odseka Fakulteta umetnosti u Kosovskoj Mitrovici, danas su prikupili 94.600 dinara za lečenje Magdalene Nedeljković.

  • 03.03.2021
OG: Nastavljena dezinfekcija institucija i stambenih objekata
Opštinsko odeljenje javnih službi nastavilo je sa dezinfekcijom institucija, ustanova i kolektivnih stambenih objekata u cilju zaštite od širenja kovida-19, saopšteno je iz Opštine Gračanica.
  • 03.03.2021
Zum će nastaviti da raste i u 2021.
Kompanija Zum predviđa da će nastaviti da pokazuje snažne rezultate i u ovoj godini uprkos boljim izgledima za zdravstvenu situaciju nakon prethodne u kojoj je ta aplikacija za video konferencije postala glavno sredstvo u profesinalnim, školskim i društvenim životima.
  • 02.03.2021
Podneta krivična prijava protiv Rašića zbog povređivanja maloletnog I.M.
Jovana Filipović advokat maloletnog I.M., jednog od učesnika tuče u Lapljem Selu podnela je danas krivičnu prijavu protiv Nikole Rašića zbog nanošenja telesnih povreda njenom klijentu.
  • 01.03.2021
Novohrvatski: Da li će pandemija postati velepošast?
Časopis "Jezik" i Fondacija "Dr. Ivan Šreter" objavili su 19 reči koje su ušle u uži izbor takmičenja za najbolju novu hrvatsku reč i nagradu "Dr. Ivan Šreter" za 2020, a tri reči uskoro će biti proglašene najboljima.
  • 01.03.2021