Kolona vozila na Merdaru

Na prelazu Merdare od jutros su ponovo velike gužve. Kako javlja novinarka RTV Kim za ulazak sa Kosova u centralnu Srbiju čeka se više sati.

Podeli ovaj članak sa:
 • Merdare (Foto Kim)

U koloni ima dosta vozača čiji su automobili sa stranim registarskim oznakama, koji se sa Kosova vraćaju u zapadnu Evropu.

Sa druge strane, na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova saopšteno je da se na prelazu Merdare za izlazak sa Kosova čeka od 20 do 30 minuta, te da je formirana kolona duga od 60 do 80 metara.

Inače, Policija Kosova je uoči novogodišnjih i božićnih praznika izdala upozorenje zbog mogućih gužvi na prelazima, jer se građani Kosova koji rade u inoistranstvu u ovom periuodu vraćaju u zapadne zemlje.

 

Ostale vesti

 • Šalja: Na Kosovu vlada humanitarna kriza

  Šalja: Na Kosovu vlada humanitarna kriza

  Izvršni direktor Humanitarnog dobrotvornog udruženja „Majka Tereza“ Zef Šalja rekao je u emisiji Slobodno srpski da na Kosovu decenijama vlada humanitarna kriza, da je najgore bilo devedesetih godina, ali da i danas nije puno bolje.

 • Policija od sutra oduzima neregistrovana i tehnički neispravna vozila

  Policija od sutra oduzima neregistrovana i tehnički neispravna vozila

  Kosovska policija  će od sutra u regionu Mitrovica Sever sprovoditi pojačanu kontrolu, tokom koje će oduzimati tehnički neispravna i neregistrovana vozila, a protiv lica koja budu upravljala ovakvim vozilima, preduzimaće se zakonske mere.  Iz lokalnih samouprava na severu Kosova  je saopšteno da podržavaju ovu odluku.

 • Kraj za neregistrovana vozila na severu Kosova

  Kraj za neregistrovana vozila na severu Kosova

  Kosovska policija će u regionu Mitrovica Sever od 24. septembra sprovoditi pojačanu kontrolu, tokom koje će oduzimati tehnički neispravna i neregistrovana vozila, a protiv lica koja budu upravljala ovakvim vozilima, preduzimaće se zakonske mere.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane