Vesti
Društvo

Kfor donirao prehrambene namirnice manastiru Draganac

Glavni kapetan Kfor-a, Stefano Tolu donirao je danas 500 kilograma prehrambenih proizvoda manastiru Draganac, za distribuciju u lokalnim zajednicama, saopštila je ova misija na Fejsbuku.

Kfor donirao prehrambene namirnice manastiru Draganac
Donacija Kfor-a manastiru Draganac (Foto Kfor)

Kako se navodi, ova donacija koristiće onima koji su najviše pogođeni ekonomskim nedaćama tokom pandemije kovida-19.

Komandant Kfor-a, general-major Franko Federići, takođe je posetio manastir Draganac i sastao se sa igumanom, ocem Ilarionom.

 


Don Stefano Tollu, KFOR Head Chaplain donated 500kg of food products to the Draganac Monastery for distribution to the...

Posted by Kosovo Force - KFOR on Уторак, 16. фебруар 2021.Ostale vesti

Podneta krivična prijava protiv Rašića zbog povređivanja maloletnog I.M.
Jovana Filipović advokat maloletnog I.M., jednog od učesnika tuče u Lapljem Selu podnela je danas krivičnu prijavu protiv Nikole Rašića zbog nanošenja telesnih povreda njenom klijentu.
  • 01.03.2021
Novohrvatski: Da li će pandemija postati velepošast?
Časopis "Jezik" i Fondacija "Dr. Ivan Šreter" objavili su 19 reči koje su ušle u uži izbor takmičenja za najbolju novu hrvatsku reč i nagradu "Dr. Ivan Šreter" za 2020, a tri reči uskoro će biti proglašene najboljima.
  • 01.03.2021
Odloženo ročište po tužbi protiv SPC zbog zemljišta u Prištini
U Osnovnom sudu u Prištini odloženo je ročište po tužbi Univerziteta protiv Srpske pravoslavne crkve zbog navodne uzurpacije nekoliko hektara zemljišta na kojem je izgrađena crkva Hrista Spasa.
  • 01.03.2021
Mali: Od 28. aprila prijava građana za 60 evra pomoći

Od 1. marta počinje prijava poslodavaca za isplatu polovine minimalca, a od 28. aprila i prijava za isplatu 60 evra svim punoletnim građanima, u okviru trećeg paketa pomoći države privredi i građanima, najavio je ministar finansija Siniša Mali.

  • 28.02.2021
Održan još jedan protest u Gračanici
U Gračanici ispred policijske stanice i danas su se okupili učenici, njih pedesetak , kako bi pružili podršku mladićima koji su uhapšeni zbog tuče u Lapljem Selu.
  • 26.02.2021
UNS prikuplja novac za pomoć kolegama čije su kuće bile poplavljene
Udruženje novinara Srbije (UNS) sprovodi akciju prikupljanja novca za pomoć novinarima i medijskim radnicima na Kosovu čije su kuće i imanja stradala u poplavama koje su nedavno pogodile centralno Kosovo.
  • 24.02.2021