Ibarski Kolašin u novom izdanju Lonely Planet-a

Turistička ponuda Ibarskog Kolašina uključena je u novo izdanje Lonely Planet turističkog vodiča za Zapadni Balkan, koji će iz štampe izaći na jesen.

Podeli ovaj članak sa:
  • Jezero Gazivode (Foto Wikipedia)

Ibarski Kolašin je uvršten u ovaj vodič zahvaljujući promociji koju, poslednjih godina, volonterski radi tim organizacije Outdoor In-a.

Kako je objavio Outdoor In, značajna pažnja vodiča poklonjena je turističkim proizvodima na Mokroj Gori i jezeru Gazivode, koji su takođe izdvojeni u mapi koja pokazuje najznačajnije destinacije na Balkanu.

Dragiša Mijačić iz Outdoor In ističe da pojavljivanje u vodiču za Zapadni Balkan Lonely Planet predstavlja veliku privilegiju i čast.

„Nakon šest godina od početka cele inicijative za razvoj turizma u opštini Zubin Potok, dospeli smo u sam vrh turističke ponude Zapadnog Balkana, postali smo deo onoga što se promoviše“, rekao je Mijačić.

Mijačić očekuju i veću posećenost Ibarskog Kolašina.

„Očekujemo veći broj gostiju i prepoznatljivst Ibarskog Kolašina kao turističke destinacije. Do sada smo već videli rezultate jer smo bili predstavljeni i u drugim turističkim vodičima, imali smo goste iz Rumunije, Engleske, Francuske“.

Turistička ponuda Ibarskog Kolašina je takođe uključena i u vodiče Bradt Travel Guide i Petit Futé, što je rezultat volonterskog rada Outdoo In tima.

Ostale vesti

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane