Vesti
Društvo

Gračanica: “Delije” za najmlađe

Uoči Pravoslavne Nove godine, navijači “Crvene zvezde” podelili su novogodišnje paketiće deci u Gračanici.
Gračanica: “Delije” za najmlađe
Foto KIM

Navijačka grupa „Delije Sever“ iz Beograda boravila je danas u Gračanici. Goste iz prestonice uz navijačke pesme dočekali najmlađi, ali i stariji ljubitelji Crvene Zvezde sa centralnog Kosova.

U kafiću Cenar deca su nestrpljivo čekala u redu za poklon. Od navijača su u paketiću dobili šolju i svesku sa obeležjima “Crvene zvezde”, kao i slatkiše.

Navijači "Crvene zvezde" već drugu godinu za redom poklanjaju deci u Gračanici novogodišnje paketiće. Kažu da žele da ovakva okupljanja postanu tradicija.

Delije su danas obradovale deca iz socijalno ugroženih porodica, kao i mališani koji navijaju za „Zvezdu“. Na kraju druženja usledilo je zajedničko fotografisanje i obećanje navijača da će ponovo doći.Ostale vesti

Koliko je vredan srpski pasoš?
Srpski pasoš je 38. najvredniji na svetu, pa je od država iz regiona na trećem mestu, iza slovenačkog (11. na svetu) i hrvatskog (16).
  • 19.04.2021
Ugostiteljima omogućeno da rade do 22 sata, zabrana kretanja od 22:30 do 5 časova ujutru
Predstavnici kosovske Vlade odlučuli su večeras da se ugostiteljima na Kosovu od sutra omogući da rade do 22 sata uveče, a kada je u pitanju dostava hrane, oni koji budu imali posebne dozvole moći će to da rade i nakon 22.30 časova, prenosi Ekonomija onlajn.
  • 18.04.2021
GR:
Ispred Policijske stanice u Gračanici danas su postavljene table sa natpisima "Policija spava, zatrubi da je probudiš", "Ajde lepo priznaj, a Đura će da ti oprosti što te je tukao", "Ne budite tvrdoglavi ljudi, komšije boli ruka kada biju", u znak neslaganja, jer je pre par dana pretučen mladić Luka Dimitrijević od strane Albanaca.
  • 18.04.2021
Očišćena divlja deponija na Padalištu
Odeljenje javnih službi Opštine Gračanica uklonilo je divlju deponiju u naselju Padalište, a ceo prostor je uređen, saopšteno je iz ove lokalne samouprave. Takođe je upućen apel meštanima da se smeće ne baca na mestima koja za to nisu predviđena.
  • 16.04.2021
Komandir Policije: Slučaj Dimitrijevića procesuiran po zakonu
Komandir Policijske stanice u Gračanici Bratislav Trajković poručuje da svako ko je nezadovoljan istragom u slučaju prebijanja Luke Dimitrijevića može da se obrati Inspektoratu policije u Prištini i to prijavi. On tvrdi da je istraga sprovedena po zakonu.
  • 16.04.2021
Auto protest zbog prebijanja Luke Dimitrijevića
Treći dan zaredom u Gračanici se odvijaju protesti zbog prebijanja Luke Dimitrijevića od strane trojice radnika obezbeđenje preduzeća za proizvodnju i preradu pečuraka čiji je vlasnik Albanac. Danas je, za razliku od prethodna dva dana, umesto okupljanja bila organizovana vožnja automobilima.
  • 16.04.2021