Vesti
Društvo

Deo opštine Gračanica bez struje

U prepodnevnim časovima je došlo do nestanka struje u jednom delu Gračanice, Čaglavice, Kišnice i Badovca iz, za sada, neutvrđenih razloga.
Deo opštine Gračanica bez struje
Ilustracija (Foto arhiva Kim)

Više detalja o nestanku struje nismo uspeli da dobijemo ni od nadležnih iz lokalne samouprave.

"Opština Gračanica nema zvaničnu informaciju KEDS-a o razlogu nestanka struje u jednom delu Gračanice i Čaglavice. Proveravali smo sajt KEDS-a, nema najavljenih isključenja zbog radova na mreži. Pokušavamo da stupimo u kontakt sa nadležnim službama za kvarove i intervencije na terenu i saznamo zašto je došlo do nestanka struje i kada će doći do popravke kvara", rekao je kratko direktor Odeljenja javnih službi Vladica Trajković.

Kako saznajemo, bez električne energije u međuvremenu su ostali i potrošači u Livađu.Ostale vesti

Poslanica Samoopredeljenja osuđena na tri godine zatvora
Osnovni sud u Prizrenu izrekao je osuđujuću presudu protiv dvoje okrivljenih i oslobađajuću presudu za četvoro okrivljenih za krivično delo zloupotreba službenog položaja ili ovlašćenja.
  • 17.05.2022
KP apeluje da se ne koristi vatreno oružje na proslavama
Iz Kosovske policije apeluju na građane da ne koriste vatreno oružje tokom održavanja različitih proslava i manifestacija, kako ne bi doveli u opasnost sebe i druge.
  • 17.05.2022
Novi Sad: Regionalna konferencija

Dvodnevna završna konferencija regionalnog projekta "Mediji za sve (Media for All)", koja se održava 17. i 18. maja, počela je u Novom Sadu.

  • 17.05.2022
Pokrenut sajt o srpsko-albanskom prijateljstvu
Nevladina organizacija Aktiv iz Severne Mitrovice pokrenula je prvi veb sajt pod nazivom “Srpsko-albansko prijateljstvo”. Sajt sadrži obimnu internet bazu koja pruža vizuelno, tekstualno i dokumentarno znanje o srpsko-albanskim odnosima na srpskom, albanskom i engleskom jeziku.
  • 17.05.2022
Debata o biznisu mladih: Bez početkog rizika, ideje nije moguće sprovesti u delo
U Centru građanske energije u Kosovskoj Mitrovici održana je debata na temu „Mladi i početni biznisi“.
  • 16.05.2022
IPKO uvećao profit
Telekomunikaciona kompanija IPKO je u prva tri meseca ove godine povećala operativni profit za 15 odsto u odnosu na isti period pre godinu dana.
  • 16.05.2022