Vesti
Društvo

Crveni krst Srbije podelio humanitarne pakete u Goraždevcu

Crveni krst Srbije je podelio humanitarne pakete u Goraždevcu i povratničkim sredinama u Peći.
Crveni krst Srbije podelio humanitarne pakete u Goraždevcu
Crveni krst (Foto Radio Goraždevac)

Sekretarka Crvenog krsta Slađana Miletić je, zajedno sa volonterima, podelila pomoć u vidu higijenskih i prehrambenih paketa.

"Kao i svake, Crveni krst Srbije je i ove godine izvršio distribuciju humanitarne pomoći koja se sastoji od paketa hrane, higijene i brašna. To su osnovne namirnice, pirinač, ulje, brašno, šećer, mesne konzerve, riblje konzerve i sredstva za higijenu", kazala je ona.

Humanitarni paketi Crvenog krsta podeljeni su predhodnih dana u Osojanu i ostalim povratničkim sredinama u Istoku i Klini.Ostale vesti

Osmaci polažu kombinovani test
Budući srednjoškolci su testom iz maternjeg jezika počeli polaganje male mature, juče su polagali test iz matematike, a danas polažu kombinovani test.
  • 28.06.2022
Za cent skuplji litar dizela na Kosovu
Kosovsko ministarstvo industrije, preduzetništva i trgovine objavilo je maksimalne tržišne cene naftnih derivata koje važe 24 sata.
  • 28.06.2022
Obeležen Dan Prištinskog univerziteta
Svečanom akademijom, danas je na Fakultetu tehničkih nauka obeležen Dan Univerziteta u Prištini sa privremenim sedištem u Kosovskoj Mitrovici.
  • 28.06.2022
Osmaci polagali test iz matematike
Budući srednjoškolci su juče ispitom iz maternjeg jezika počeli polaganje male mature. Danas je test iz matematike, a u sredu kombinovani test. Završni ispit polaže se u 522 škole, od 1.260 koliko je bilo planirano, pošto je tako odlučeno iz bezbednosnih razloga.
  • 28.06.2022
Jovanović: Na pola sam puta da zaplačem
"Vidite i sami koliko je značajno čuti i doživeti ovakve trenutke pored ovoliko naroda na jednom ovako svetom mestu. Najviše sam, u suštini, pogođen i sve vreme sam na pola da zaplačem zbog ovih majki koje ovoliko dece rađaju i bore se da bi naša budućnost bila bolja i svetlija", rekao je u Gračanici trener i nekadašnji rukometni reprezentativac SR Jugoslavije Nedeljko Jovanović.
  • 28.06.2022
Vidovdanska priznanja majkama
Majkama sa četvoro i više dece su nakon liturgije u porti manastira Gračanice tradicionalno uručeni ordeni "Majka devet Jugovića".
  • 28.06.2022