Vesti
Društvo

Čaglavica u četvrtak pet sati bez struje

Usled radova na elektro-mreži u Čaglavici će u četvrtak, 20. oktobra 2022. godine, u periodu od 09.00 do 14.00 sati biti isključena struja, zbog "izbegavanja opasnosti usled demontiranja stubova od 10kV", saopšteno je iz KEDS-a.
Čaglavica u četvrtak pet sati bez struje
Ilustracija (Foto Kim)

Kompanija za distribuciju električne energije na Kosovu moli meštane Čaglavice za razumevanje i ističe da će radovi biti završeni u navedenom roku.

"KEDS u okviru investicionih projekata na mreži, konstantno planira radove koji za cilj imaju poboljšanje kvalitetnog snabdevanja potrošača električnom energijom. Planirani radovi se objavljuju na internet stranici KEDS-a na dnevnom osnovu, u rubrici ’Radovi na mreži’", saopšteno je našoj redakciji.

Iz KEDS-a je poručeno da se potrošači na pomenutoj internet adresi mogu informisati o svim planiranim radovima u roku od 24 ili 48 sati unapred.

"KEDS obaveštava potrošače i putem društvenih mreža i medija o planiranim radovima koji mogu uticati na određene zone. Još jedna mogućnost da se informišete putem vašeg telefona jeste aplikacija eKesco. Treba da preuzmete ovu aplikaciju i da se registrujete kako biste što je brže moguće dobijali obaveštenja", zaključeno je u saopštenju dostavljenom RTV Kim.

Podsetimo, u Čaglavici danas nije bilo struje od 9.00 do 14.30, a kako RTV Kim saznaje, razlog za višečasovno isključenje je zamena električnih stubova.Ostale vesti

Kamen temeljac za nove kuće porodicama Parlić, Grbić i Maksimović
Ministar za zajednice i povratak Nenad Rašić položio je kamen temeljac za izgradnju kuća porodicama Parlić, Grbić i Maksimović u Dobrotinu, Donjoj Gušterici i Sušici. Ministarstvo će finansirati radove čiji se se završetak očekuje za oko tri nedelje.  
  • 01.06.2023
Patrijarh apelovao na one koji imaju moć da razumeju da Srbi imaju pravo da žive u miru

Patrijarh Srpske pravoslavne crkve (SPC) Porfirije je večeras u Beogradu apelovao „na one koji imaju silu i moć“ da razumeju da i Srbi na Kosovu imaju pravo da žive u miru.

  • 31.05.2023
Vladika Teodosije u Orahovcu: Crkva je uz svoj narod

Vladika raško-prizrenski Teodosije stigao je u Orahovac kako bi pružio podršku meštanima, u danima kada se suočavaju sa novim provokacijama i tenzijom povodom celokupne situacije na Kosovu.

  • 31.05.2023
Porfirije: Srbi na Kosovu imaju pravo da na svojoj zemlji žive u miru sa drugima
Patrijarh Srpske pravoslavne crkve Porfirije izjavio je da je srpski narod na Kosovu ima i potrebu i pravo da živi na svojoj zemlji u miru i međusobnom razumevanju sa drugima.
  • 30.05.2023
SPC: Patrijarh Porfirije uputio podršku srpskom narodu na Kosovu
Patrijarh Srpske pravoslavne crkve Porfirije uputio je večeras "snažnu poruku podrške" srpskom narodu na Kosovu, posle molebana u hramu Svetog Save na Vračaru.
  • 29.05.2023
Vladika Teodosije u Zvečanu služio moleban

Vladika raško-prizrenski Teodosije služio moleban za mir u crkvi Svetog Đorđa u Zvečanu, a potom u porti razgovarao sa narodom.

  • 29.05.2023