PO Narodne stranke: Nenad Cvetković – Čičko nikada nije bio, niti će biti, član naše stranke

Nedavnu posetu Vuka Jeremića Kosovu i Metohiji obeležile su optužbe Srpske liste, direktora Kancelarije za KiM Marka Đurića, kao i predsednika Srbije, Aleksandra Vučića, da je Jeremića na Kosovu dočekao i „njegov čovek od poverenja“, Nenad Cvetković – Čičko, „osuđeni silovatelj devojčica u Gračanici“ i „potkazivač Srba“. Pokrajinski odbor Narodne stranke demantovao je ove tvrdnje uz poruku da se radi o „spinu Srpske liste“.

Podeli ovaj članak sa:
 • Jevtić, Đurić i Cvetković (Foto PO Narodne stranke)

„Na čelu nama protivničkih političkih stranaka koje nam drže patriotske pridike na Kosovu i Metohiji je pravi osuđeni silovatelj. Silovao srpske devojčice u Gračanici. Prijavljuje srpske policajce albanskoj policiji kako bi bili uhapšeni“, poručio je u ponedeljak predsednik Srbije.

Ovim optužbama takođe se pridružila i Srpska lista. a da je Nenad Cvetković „slika i prilika politike Vuka Jeremića“, u međuvremenu je poručio i direktor Kancelarije za KiM, Marko Đurić.

„Vuka Jeremića i njegovu svitu dočekao je Nenad Cvetković Čičko, poznat kao nečovek koji je zbog silovanja proveo tri godine u zatvoru. Cvetković je 2011. i 2016. godine prijavljen policiji zbog seksualnog uznemiravanja. A Srbi iz Gnjilana se sećaju da je Jeremićev domaćin 2012. godine cinkario Srbe albanskoj obaveštajnoj službi, koja je pet srpskih policajaca zbog njegove prijave lišila slobode. Očigledno da je Vuk Jeremić na KiM našao sebi pravog predstavnika Saveza za silovanje i vešanje“, navela je Srpska lista u saopštenju.

Dok je predsednik Srbije, „izvesnog Čička“ označio kao „lidera, nama protivničkih stranaka na KiM“, Srpska lista o njemu piše kao o „Jeremićevom čoveku od poverenja“, dok direktor Kancelarije za KiM, Cvetkovića označava kao Jeremićevog „novog pulena“.

„Tvrdnja da je Cvetković dočekao Jeremića je još jedan spin Srpske liste“, poručuju iz pokrajiskog odbora Narodne stranke, dodajući da Cvetković „nikad nije bio, niti će biti, član Narodne stranke“.

Odgovor na pitanje „čiji je Cvetković član i s kim sarađuje“, navode da, „najbolje pokazuju“ fotografije poslate u sklopu saopštenja.

Ostale vesti

 • Neka mrtve ne diraju

  Neka mrtve ne diraju

  Sa višespratnice u izgradnji čuju se snažni udarci čekićem, a majstori se glasno dovikuju na albanskom jeziku. Ispod njih, juče, lipljanski Srbi traže grobove svojih pokojnika, na groblju, gde su se pre dve noći, čuli udarci kojima je razbijeno i polomljeno devetnaest srpskih nadgrobnih spomenika. Između tih noćnih rušitelja i ovih dnevnih graditelja stoji, nad potpuno srušenim grobom svojih roditelja Dojčin Кostić. Tih, smiren, zamišljen, sa emocijama svedenim na meru gradskog čoveka.

 • Kosovska Carina negira da na Sever dolazi roba iz Srbije

  Kosovska Carina negira da na Sever dolazi roba iz Srbije

  Početkom prošle nedelje, sve prodavnice, apoteke i drugi uslužni objekti bili su zatvoreni zbog "nestašice robe iz Srbije" koja je nastupila usled takse na uvoz robe iz Srbije i BiH. Ipak, u sredu ujutru na Sever je „puštena“ roba iz Srbije i od tada su prodavnice bolje snabdevene.

 • Fljorim Ejupi prijavio Vučića vlastima u Nemačkoj

  Fljorim Ejupi prijavio Vučića vlastima u Nemačkoj

  Fljorim Ejupi, kojeg je predsednik Srbije Aleksandar Vučić povezao sa ubistvom Olivera Ivanovića u Kosovskoj Mitrovici, prijavio je srpskog predsednika pravosudnim organima u Nemačkoj, prenosi Kossev pisanje kosovskih medija na albanskom.

 • Insajderi: 185 lažnih ratnih invalida i dalje rade u PK

  Insajderi: 185 lažnih ratnih invalida i dalje rade u PK

  Oko 185 službenika Kosovske policije je pod istragom Policijskog inspektorata Kosova pod sumnjom da su se lažno prijavili kao ratni invalidi, javlja kosovski Insajderi. Među njima je i V.V., osumnjičeni za seksualno zlostavljanje maloletnice iz Glogovca.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane