Bojan Stojanović predvodi ‘‘Savez kosovskih Srba‘‘

Kosovskoj Centralnoj izbornoj komisiji (CIK), juče su  prijavljivane još dve  izborne liste za izbore koji će biti održani 3. novembra . Reč je o građanskoj inicijativi "Savez kosovskih Srba"iI "Jedinstvena srpska lista - Vidovdan".

Podeli ovaj članak sa:
  • Bojan Stojanovic (Foto KIM)

"Savez kosovskih Srba" predvodi Bojan Stojanović  koji je i kandidat za gradonačelnika Gračanice. U izjavi za radio KIM Stojanović kaže da očekuje fer i korektnu kapanju bez pretnji i podizanja tenzija.

“Suština priče je da se izaberu najbolji ljudi bez obzira kog kandidata odaberete i koju listu. Period posle 3. novembra koji predstoji Srbima biće jako naporan i težak jer će to biti ozbiljna borba za održivi opstanak na Kosovu.  Ne treba da pravimo barijere koje kasnije nećemo moći da prevaziđemo jer niko i nema pravo da odvaja Srbe. Suština priče je u onim Srbima koji žive na Kosovu i kojih se ovi izbori najviše tiču”, kazao je Stojanović.

On je rekao da će nastaviti da radi kao i prethodih godina a slogan će biti “Provereno”.

Juče je potvrđena i lista građanske inicijative "Jedinstvena srpska lista - Vidovdan" čiji je nosilac Vidak Ristvović, a koja će, prema njegovim rečima podržati Bojana Stojanovića na izborima za gradonačelnika.

Ostale vesti

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane