Vesti

G. Bogdanović: Priština pokušava ponovo da destabilizuje sever

Dogovorom o slobodi kretanja postignutim između Beograda i Prištine nisu naznačeni rokovi za primenu sporazuma koji se tiču preregistracije vozila, odnosno vađenje dokumenata, kao što su lična karta, saobraćajna i vozačka dozvola. Zato je cilj poteza koje vuče Priština da destabilizuju sever Kosova i ponovo dižu tenzije koje su izražene u ovom delu pokrajine, kaže za „Politiku” Goran Bogdanović.
 • 08.03.2012
 • 21:14
 • Politika
 • komentara:
 • pregleda: 769
« Povratak na tekst članka

Broj komentara: 3

 1. koki 1331237645.01

  prodato......

 2. Ivica_Kostic 1331216227.01

  Znaci Euleks i dalje stoji iza svoje odluke, odnosno onoga sto pise u letku pa zato ne ministar optuzi Euleks a ne smao Pristinu!

 3. ...i ja sam iz Štrpca! 1331212231.01

  Sta to znaci "nisu naznačeni rokovi"!? Znaci li to da je sve vec dogovoreno samo se ne zna vreme izvrsenja, Beograd odugovlaci kao i uvek a rezultat se zna, samo sto ce se objaviti u zadnjem trenutku. Cista propaganda Beograda kad je ocigledno da sporazum (koji nigde nije objavljen verujem zbog toga sto ga gradjani ne bi prihvatili) predvidja ukidanje srpskih dokumenata za gradjane na Kosovu, sto prakticno znaci da se Srbija odrekla svojeg suvereniteta na toj teritoriji, pod pritiskom EU najverovatnije, ali je veoma licemerno jer su im puna usta "Srbija nece nikada priznati Kosovo" i tako to. Nije sija nego vrat. Dokle ce vise da nas zavlace i iskoriscavaju?

Broj komentara: