Vesti

Kosovska i poljska opština potpisale sporazum o saradnji

Šestočlana delegacija opštine Klokot boravila je prethodnih dana u Poljskoj na poziv predsednika opštine Pjekošuv. Predsednici dve opštine potpisali su memorandum o saradnji u oblasti kulture, obrazovanja i turizma.
 • 07.02.2012
 • 21:38
 • Klokot radio
 • komentara:
 • pregleda: 939
« Povratak na tekst članka

Broj komentara: 3

 1. Ацко, Грачаница 1328633853.01

  Зоране, а ко је распродао српску имовину на Косову и Метохији у претходних 12.година (да не идемо даље у прошлост)? Нема Србина на КиМ који Албанцима није нешто од српске имовине продао: кућу, стан, њиву, забран. Никога за то не треба кривити осим нас саме. Колико би % КиМ било у српским рукама да све нисмо продали и још увек продајемо Албанцима можемо само да претпоставимо. Председник албанске општине Клокот је ваљда Мирковић, а Маринковић је онај што је био у затвору и што је хтео да преузме његову столицу тако што је безуспешно организовао петицију. Ако је ово заиста почетак успешне сарадње која ће на било који начин побољшати живот обичних људи, створити нова радна места, спречити даљу продају српске имовине Албанцима онда је то за сваку похвалу.

 2. Циркус 1328633313.01

  Да ли је председник општине у Пољској мислио на трговину српским органима када каже да је ово дружење рушење стереотипа о Косову или жели да успостави сарадњу са општином где живи већинско српско становништво да би бар мало ублажио последице НАТО агресије и невиђене пропаганде против Србије и Срба? Прво нас бомбардовали, разрушили земљу, угасили наду у бољи живот а сад хоће да сарађују. Циркус!!!

 3. Zoran 1328629603.01

  Za predesednika opstine Klokot jedno kratko pitanje: Da li zna koliko je srpskih kuca u samom Klokotu prodato Albancima u poslednjih nekoliko meseci? Toliko, a za sepurenje po svetu bice jos prilika...Koga li to predstavljas Marinkovicu,..........

Broj komentara: