Vesti

U Gračanici kazne zbog nečišćenja snega sa trotoara

Komunalna inspekcija opštine Gračanica najavljuje kazne za vlasnike ugostiteljskih i trgovinskih objekata koji ne oćiste sneg sa trotoara ispred svojih objekata. Iz opštine Gračanica poručuju da je sektor javnih službi spreman i za najavljene nove snežne padavine.
« Povratak na tekst članka

Broj komentara: 2

  1. Slavisa Stevanovic 1328138725.01

    Svako je duzan dKomentar: (*)a ocisti svoj deo trotoara to je ljudski i zivilizacijsi cin. Tu nema ljutnje ko necisti mora da plati....!

  2. Aleksandar 1328095121.01

    Put Preoce - Lepina je bio zatrpan snegom dan nakon prestanka padavina, krenuo sam iz pravca Lepine oko 12 h i na izlasku iz sela sam bio zatecen jer nisam mogao dalje, put je bio potpuno zavejan i neprohodan. Predpostavljam da je put bio zavejan i tokom cele noci, tek oko 13 h je zimska sluzba osposobila jednu traku probivsi znezne nanose na tom putu. Do 13 h su mestani sela Lepina, Batuse, Radeva i Skulaneva morali zaobilaznim putevima preko Novog Naselja do Gracanice. U Gracanici je takodje bila losa situacija gde su zimske sluzbe tokom ciscenja magistrale zatrpale snegom parking pored puta tako da nisi mogao nigde da se parkiras. Da li su vlasnici lokala morali da ciste i sneg preko puta magistrale gospodjice Stojanovic ili je to posao komunalnih sluzbi? .

Broj komentara: