• Vučić stigao na Kosovo

  Predsednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je preko administrativnog prelaza Brnjak u opštinu Zubin Potok, koja je i prva tačka njegove dvodnevne posete Kosovu i Metohiji, po programu koji uključuje i Gazivode, a na koji je, pod pritiskom Zapada, tek kasno sinoć pristala Priština.

 • Tači i Haradinaj bez reagovanja o poseti

  Dok prištinski mediji danas izveštavaju o poseti predsednika Srbije Aleksandra Vučića Kosovu, predstavnici u Prištini, Hašim Tači i Ramuš Haradinaj, povukli su se iz javnosti, a na posetu su se indirektno osvrnuli na društvenim mrežama, ne pominjući ni posetu, ni Vučića.

 • Priština: Održana promocija knjiga "Poreklo“ i "Zaveštanje“

  U Srpskom kulturnom centru u Prištini sinoć je održana promocija knjiga "Poreklo“ i "Zaveštanje“ autora Milutina Popadića. Jake emocije, suze u očima publike i Milutinova sreća zbog promocije u kući u kojoj je nekada kao sin prištinskog paroha živeo, obeležile su veče koje će prisutni dugo pamtiti.

 • "Na Gazivodama se najbolje vidi težina problema"

  "Na Gazivodama se najbolje vidi težina problema sa kojima se suočavamo, različiti stavovi, kao i teške političke borbe koju smo imali", rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na Gazivodama.

 • Vučić u Lešku: Ne mogu da kažem ono što želite da čujete

  Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je ispred Poljoprivredne škole u Lešku dočekan povicima “Aco Srbine“, a potom naveo i da ne može da kaže ono što oni koji mu kliču žele da čuju. Vučić je u selu Ibarsko Postenje obišao porodicu Kovačević.

 • Tači i Džonson o rešenju za Kosovo

  Predsednik Kosova Hašim Tači primio je danas američkog senatora Rona Džonsona. Osim situaciji u regionu, oni su razgovarali i o dijalogu izemeđu Beograda i Prištine.

 • Vučić krenuo u selo Banje

  Uprkos blokadi puta između Srbice i Mitrovice, predsednik Srbije Aleksandar Vučić se uz jako obezbeđenje krenuo ka selu Banji, javlja reporter RTV Kim.

 • „Pa mi ćemo da se napijemo do mitinga“

  "Kad je taj miting?", pita me jutros radnik jedne kulturne institucije. "U 12:00", rekoh mu. "U 12! Pa šta ćemo da radimo do 12, da sedimo u kafani!? Pa, mi ćemo da se napijemo do mitinga“, reče on na mestu gde su se okupljali Srbi iz Gračanice kako bi krenuli put Kosovske Mitrovice na skup na kom će jedini govornik biti predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

 • Napadnuti novinari, UNS osudio

  Ekipa Insajdera napadnuta je na putu koji vodi od sela Banje ka Kosovskoj Mitrovici. Naime, novinari ove kuće su krenuli alternativnim putem ka ovom selu, kako im je savetovala policijska patrola, ali su naišli na još jednu blokadu.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane