• Vučić: Slučaj Mitrović trebalo da pokaže ko odlučuje na KiM

  Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je da vlasti u Prištini, i da hoće, mada nije siguran da žele, ne mogu da ispoštuju dogovore iz dijaloga, zbog pritiska Samoopredeljenja Aljbina Kurtija, te dodao da će Srbija insistirati na slučaju Mitrović, koji je trebalo da pokaže ko odlučuje na Kosovu.

 • “Zaustavljen autobus koji treba da vozi đake sa Kosova“

  Grupa od 45 učenika osnovnih škola iz Kosovskog Pomoravlja i Babinog Mosta, zajedno sa roditeljima koji su došli da ih isprate, od sedam sati čeka u Šilovu autobus koji treba da ih vozi za Suboticu, gde ih očekuju njihovi vršnjaci sa severa Srbije.

 • Porodica Bogdana Mitrovića kod Đurića

  Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić primio je, u Palati Srbija, porodicu Bogdana Mitrovića, koji je nedavno uhapšen u Mušutištu kod Suve Reke.

 • Počinje nova školska godina

  Za učenike osnovnih i srednjih škola danas počinje nova školska 2017/2018. godina. Na centralnom Kosovu približno isto đaka kao i prošle godine.

 • Kocijančič: Kosovo nema vreme za gubljenje

  Evropska unija poziva parlamentarne stranke na Kosovu da "deluju odgovorno i konstituišu parlament, izaberu predsednika i sastave što pre vladu" koja će sprovoditi reforme u vladavini zakona i ekonomiji i "biti konstruktivna" u dijalogu s Beogradom.

 • Ivanović: Antić bio primoran da promeni mišljenje

  “Da je Dalibor Antić ostao pri svom stavu verovatno bi mu bila ugrožena egzistencija. Ovo traži hitnu intervenciju tužilaštva i sankcionisanje odgovornih“, rekao je u izjavi za RTV Kim lider GI SDP Oliver Ivanović, nakon Antićeve odluke da povuče kandidaturu za odbornika u opštini Severna Mitrovica i podršku da Srpskoj listi.

 • Vučić: Ne menjamo format dijaloga

  Dijalog sa Prištinom vodi se pod patronatom Evropske unije, ona je za nas posrednik i ne mislimo da menjamo bilo kakav format razgovora, izjavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

 • Prekinuta utakmica Hrvatske i Kosova

  Fudbalska utakmica sedmog kola kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2018. godine u Rusiji, između reprezentacija Hrvatske i Kosova na stadionu Maksimir u Zagrebu prekinuta je u 27. minutu zbog natopljenog terena.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane