• General Farina: Ovo je vreme velikih kriza

  Komandant Kfora Salvatore Farina izjavio je danas u Prištini da je broj patrola ove vojne misije i Vojske Srbije trostruko povećan u kopnenoj zoni bezbednosti nakon ubistva srpskog žandarma Stevana Sinđelića.

 • Idu li Milutin i Simonida u školu?

  U Gračanici se očekuje postavljanje spomenika kralja Milutina, a za mozaik kraljice Simonide koji je izmešten sa kružnog toka u centru mesta još uvek nije određena lokacija. Srpski nacionalni forum predlaže rešenja.

 • Hiljadu učenika nije otišlo u škole

  Samostalni savetnik Ministarstva prosvete Republike Srbije Duško Maksimović potvrdio je za Kim da zbog nedostatka prevoza, oko 1000 učenika jutros nije otišlo u školu.

 • Đaci se snalazili za prevoz

  Đacima na centralnom Kosovu nije bio obezbeđen prevoz prvog dana nove školske godine. Prema raspoloživim informacijama, autobusi JGP Priština su neregistrovani, dok u regionalnoj Školskoj upravi navode da o tome nisu obavešteni do jutros.

 • “Doktor smrt” lociran u Amsterdamu

  Tužilaštvo za ratne zločine dostavilo je glavnom tužiocu Euleksa Džonatanu Ratelu sve infomacije kojima raspolaže o turskom lekaru Jusufu Somnezu, nakon što ga je prošle nedelje, uz pomoć svedoka saradnika, lociralo u Holandiji, u Amsterdamu.

 • “Nisam zaboravljena, ima pravde”

  Nakon priče RTV Kim o baki Draginji Jović iz sela Klinavac, koja nema osnovnih uslova za život, ministar Slobodan Petrović joj je u ime Ministarstva administracije lokalne samouprave poklonio veš mašinu.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane