• Zdravstveno stanje povređenog bajkera stabilno

  Povređeni bajker M. Ž. iz Zemuna, koji je sinoć pao s motora na putu u blizini Zvečana, prevezen je na lečenje u Klinički centar Srbije u Beogrdu i njegovo stanje je stabilno, izjavila je upravnica bolnice u Kosovskoj Mitrovici Milena Cvetković.

 • Fejt: Kraj nadzirane nezavisnosti Kosova u septembru

  Međunarodni civilni predstavnik na Kosovu Piter Fejt izjavio je danas da će Međunarodna civilna kancelarija u septembru prestati sa radom i da će se tada završiti period nadzirane nezavisnosti Kosova.

 • Vlasi: Opasno sejati iluzije o povratku srpske vojske i policije

  Politički analitičar sa Kosova Azem Vlasi ocenio je da će odnosi između Beograda i Prištine nakon formiranja nove vlade biti isti, odnosno da se ne mogu očekivati ni pozitivni iskoraci u pravcu normalizacije međusobnih odnosa, ali ni ozbiljnije pogoršanje.

 • Dačić: Mir bez srpskih snaga na KiM

  Ivica Dačić kaže da će insistirati na obavezi međunarodnih snaga da osiguraju mir i bezbednost, a ne na povratku srpskih snaga bezbednosti u pokrajinu.

 • B. Redžepi: Srbi će pogaziti zakletvu

  Bajram Redžepi, ministar unutrašnjih poslova Kosova, izjavio je da niko ne treba da bude zastrašen zbog toga što se srpski žandarmi zaklinju da će da se bore i umiru za Kosovo.

 • Počeo sastanak o Kosovu u Beču

  U Beču je počeo sastanak Međunarodne upravljačke grupa za Kosovo (ISG) na kojem će biti razmotreno okončanje nadgledane nezavisnosti Kosova.

 • Kosovska policija kažnjava Srbe u Kamenici

  Kosovska policija je u opštini Kosovska Kamenica kaznila desetak vozača koji su se između susednih srpskih sela kretali bez tablica, u očekivanju novih KS tablica za koje su predali dokumentaciju, izjavio je danas Novica Đorđević iz sela Berivojce u toj opštini.

 • Sutra u 13 sati protest u Gračanici

  Kosovsko strateško akciona mreža (KSAM) organizuje sutra u Gračanici protest zbog, kako se navodi, ugrožavanja ljudskih prava Srba na Kosovu, kao i zbog prekomerne sile i brutalnosti kosovske policije tokom proslave Vidovdana.

 • Međunarodna upravljačka grupa: Odluka u septembru

  Međunarodna upravljačka grupa (ISG) odobrila je “preduzimanje konačnih koraka za okončanje nadgledane nezavisnosti i za zatvaranje Međunarodne civilne kancelarije (ICO)”, saopšteno je KIM radiju iz ICO-a. Odluka u septembru.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane