• Rusija ne menja stav prema Kosovu

  Šef ruske diplomatije Sergej Lavrov rekao je da Rusija neće menjati svoj stav prema Kosovu bez obzira na Krim, istakavši da su apsurdni pokušaji onih koji su režirali odvajanje Kosova od Srbije da stave pod sumnju slobodno izražavanje volje stanovnika Krima.

 • Među teroristima 23 sa Kosova

  Ardian Arifaj, savetnik zamenika premijera Hašima Tačija saopštio je da će članovi porodica posetiti pripadnike terorističke grupe sa Kosova.

 • "Svedoci umiru, a UNMIK ćuti"

  Savetodavna komsija za ljudska prava UN na Kosovu smatra da misija UNMIK nije sprovela efikasnu istragu u slučaju otmice i verovatnog ubistva Marka Vitoševića.

 • Izgoreo džip u Zubinom Potoku

  U Zubinom Potoku, na severu Kosova, u petak ujutru izgoreo je džip marke "mercedes" čiji je vlasnik brat gradonačelnika te opštine.

 • Kosovska premijera „Romea i Julije“ u Prištini

  Premijera Šekspirovog komada “Romeo i Julija” u režiji Mikija Manojlovića biće izvedena večeras pred prištinskom publikom u Narodnom pozorištu. Po rečima koproducenta Jetona Neziraja, planovi su da se ova albansko-srpska predstava igra i u Gračanici.

 • Kros unutar školske ograde

  Tradicionalni RTS-ov kros održan je i u srpskim sredinama na Kosovu. Zbog loših uslova, deca iz Gračanice trčala u okviru školskog dvorišta.

 • Jablanović se neće odazvati pozivu suda

  Predsednik Liste “Srpska”  Aleksandar Jablanović izjavio je danas da se neće pojaviti u Đakovici  povodom optužnice koju je protiv njega podnelo odeljenje za teška krivična dela Osnovnog tužilaštva iz Đakovice za krivično delo podsticanje na nacionalnu, rasnu, versku mržnju, nemir i netoleranciju.

 • Priština: Gromoglasni aplaz za Romea i Juliju

  U Narodnom pozorištu u Prištini premijerno je sinoć odigrana predstava "Romeo i Julija", a akteri i režiser predstave Miki Manojlović nagrađeni su burnim i dugotrajnim aplauzom publike.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane