• Srđan Popović poslanik u Skupštini Kosova

  Centralna izborna komisija (CIK) Kosova je mesto nastradalog poslanika Srpske liste Velimira Rakića poverila Srđanu Popoviću sa iste liste, izjavio je za agenciju Beta član CIK-a Nenad Rikalo.

 • Jeftiniji prevoz iz Gračanice do Mitrovice

  Odeljenje obrazovanja, kulture, omladine i sporta Opštine Gračanica u saradnji sa NVO "Komunikacija za razvoj društva" organizovalo je otvaranje nove autobuske linije iz Gračanice do Mitrovice ponedeljkom i petkom po duplo manjoj ceni karte od redovnih dnevnih linija lokalnih auto prevoznika.

 • Na Kosovu za terorizam optužene 32 osobe

  Specijalno tužilaštvo Kosova podiglo je optužnicu protiv 32 osobe za krivična dela regrutacije za terorizam, organizovanje i učešće u terorističkim grupama i za neovlašećeno posedovanje i korišćenje oružja.

 • Kostić: Uskoro dokumentovano o SNF-u

  Predsednik Opštine Gračanica Vladeta Kostić, saopštava da je ovo poslednji odgovor na neosnovane optužbe i uvrede koje na njegov račun i instituciju koju predvodi upućuju pojedinci koji svoja imena skrivaju iza tzv. Srpskog nacionalnog foruma.

 • Ministarstvo pomoglo Jevtiće dva puta

  Nakon emitovanja priloga na RTV Kim o porodici Jevtić iz Rajanovca kojoj je potrebna pomoć radi završetka započete kuće, oglasilo se Ministarstvo za povratak i zajednice koje je saopštilo da je pomenutu porodicu već pomagalo u vidu dodele građevinskog materijala.

 • Jevtić: Da pratimo standarde i vrednosti EU

  “Dan kada je proglašena Šumanova deklaracija i kojim je prvi put Evropa ujedinjena, treba da nam bude zvezda vodilja u daljoj politici koju vodimo”, kazao je minister Dalibor Jevtić.

 • Gračanica: Razvojem poslovanja do radnih mesta

  Predsednik opštine Gračanica Vladeta Kostić i ministar privrede Srbije Željko Sertić razgovarali su danas o mogućnostima ekonomskog i poljoprivrednog razvoja i stvaranja novih radnih mesta.

 • Marić: ZSO ključna za opstanak Srba

  Poštovanje Briselskog sporazuma i formiranje ZSO je ključno za opstanak Srba na Kosovu i Metohiji, poručio je ministar za lokalnu samoupravu u kosovskoj vladi Ljubomir Marić.

 • Rosu na granici sa Makedonijom

  Specijalne jedinice kosovske policije “Rosu” raspoređene su na granici sa Makedonijom nakon informacija da su građani Kosova učestvovali u napadu u Kumanovu.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane