• Rašić osudio ranjavanje Zorana Kostića

  Predsednik PDS-a i poslanik u Skupštini Kosova, Nenad Rašić, izrazio je žaljenje zbog ranjavanja Zorana Kostića iz Pasjana i od nadležnih zatražio da se hitno pronađe i drugi napadač.

 • Marić: Incidenti neprihvatljivi

  Ministar administracije i lokalne samouprave Ljubomir Marić osudio je napad na Zorana Kostića iz Pasjana i pozdravio brzu reakciju organa bezbednosti povodom privođenja jednog od navodnih napadača.

 • Žbogar: EU zabrinuta zbog političkih pritisaka na RTK

  Šef Kancelarije EU i specijalni predstavnik EU, Samuel Žbogar, imao je odvojene sastanke sa predstavnicima Nezavisnog sindikata zaposlenih u RTK i rukovodstvom ovog javnog servisa, uključujući i predstavnike Upravnog odbora.

 • Svečano u Prizrenu

  Povodom dana Svetog velikomučenika Georgija u Prizrenu je svečano obeležena gradska slava, slava sabornog hrama Svetog Đorđa koji se nalazi u centru grada, i slava episkopa Raško-prizrenskog Teodosija.

 • Prizren: Pomoć za Miloša Nekića

  Pomoćnik šefa Kancelarije za Kosovo i Metohiju Vladislav Petković uručio je u Prizrenu pomoć u lekovima Milošu Nekiću koji nikada nije napuštao ovaj grad.

 • Gračanica: Kampanja protiv raka kože

  Povodom nedelje Evropske kampanje protiv raka kože, Odeljenje zdravstva i socijalne zaštite opštine Gračanica organizuje besplatne preglede 11. maja od 9 časova u Dijagnostičkom centru u Gračanici.

 • Đurić i Jevtić čestitali Đurđevdan Gorancima

  Direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić čestitao je Đurđevdan - Dan Goranaca i Dan opštine Gora svim njenim žiteljima. I ministar za zajednice i povratak u vladi Kosova Dalibor Jevtić čestitao je današnji praznik

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane