• Crvena Zvezda igra za bebe u Gračanici

  Od 16 sati na sportskom kompleksu u Gračanici počeće humanitarna utakmica između fudbalera Crvene Zvezde i Gračanice.  Ovaj kompleks od danas nosi naziv “Dragan Džajić”.

 • Tači u Luksemburgu traži podršku

  Prvi potpredsednik Vlade Kosova Hašim Tači je od Žana Aselborna zatražio podršku za SSP, za ubrzanje procedure za liberalizaciju viznog režima i prijem u Savet Evrope i UNESCO.

 • Novinari između lošeg sistema i slobode

  Pritisak ekonomskih i političkih centara moći i neefikasno sudstvo najveći su poblemi novinarstva na Kosovu, istaknuto je na konferenciji koju je povodom svetskog Dana slobode štampe organizovao OEBS.

 • Priština: Još mnogo posla do liberalizacije viza

  Vlasti u Prištini imaju pred sobom još puno posla da obave da bi ispunile tražene kriterijume Evropske unije za liberalizaciju viza, rečeno je danas na sastanku kosovskog Saveta za evropske integracije.

 • Izboden Srbin u Pasjanu

  Večeras oko 18.30 u Pasjanu kod Gnjilana izboden je nožem meštanin tog sela Zoran Kostić, saznaje RTV Kim.

 • U Klinavcu napadnut povratnik

  U povratničkom selu Klinavac u opštini Klina sinoć je napadnut sedamdesetogodišnji Vuleta Voštić. Tom prilikom mu je ukraden telefon i novac. Ministar za povratak Dalibor Jevtić osudio je ovaj napad.

 • Novi incident u Pasjanu: Muškarac iz automobila udario devojčicu

  Šesnaestogodišnju Sunčicu Marković iz Pasjana, danas je nepoznati muškarac udario rukom iz automobila u pokretu iz koga se, kako je ispričala za RTV Kim čula glasna albanska muzika. Incident se desio na putu između Pasjana i Gnjilana, u blizini mesta gde je sinoć izboden Zoran Kostić.

 • Specijalni sud do 26. maja

  Specijalni sud za ratne zločine koje je počinila OVK biće formiran tokom maja, najverovatnije pre 26. za kada je zakazana sednica Savet bezbednosti UN, izjavili su međunarodni izvori u Prištini za portal Gazeta Blic.

 • Mitrovica: Park mira ostaje do kompromisa

  Park mira na glavnom mostu u Mitrovici neće biti uklonjen do pronalaženja obostrano prihvatljivog rešenja za srpsku i albansku zajednicu u tom gradu, poručili su gradonačelnici severne i južne Mitrovice Goran Rakić i Agim Bahtiri.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane