• Danas je međunarodni dan Roma

  Danas se obeležava međunarodni dan Roma, dan proslave romske kulture i podizanja svesti o problemima s kojima se Romi suočavaju.

 • Gujon: Srbi postali deo mene a ja deo njih

  Osnivač i direktor organizacije "Solidarnost za Kosovo" Arno Gujon kaže za RTS da Vaskrs ove godine provodi sa porodicom u Beogradu, dok je prethodnih godina praznik provodio na KiM.

 • Održano takmičenje "Najjače vaskršnje jaje"

  Manifestacija „Najjače vaskršnje jaje“ održana je danas, drugog dana Vaskrsa. Pobednici takmičenja bili su Pavle Ćirković u konkurenciji juniora, i Miki Đorđević u konkurenciji seniora.

 • Haradinaj sa predsednicima opština o problemima

  Budžet, imovinska pitanja, kao i borba protiv korupcije su glavna pitanjama o kojima Vlada i opštine treba zajednički da se bave,  kazao je kosovski premijer Ramuš Haradinaj na prvom sastanku sa predsednicima opština u okviru "Konsultativnog foruma vlada - opština".

 • Haradinaj sa predsednicima opština

  U Prištini se održava sastanak kosovskog premijera Ramuša Haradinaja sa predsednicima opština, kojem, kako saznaje Tanjug, prisustvuju i predsednici opština sa većinskim srpskim stanovništvom. Sastanak se održava u okviru "Konsultativnog foruma vlada - opština".

 • "Kontejner za bolji život"

  Mnogobrojna romska porodica Muslijević iz Gračanice svoj dom sa najlonom i kartonima na prozorima zameniće ubrzo kontejnerom. Očekuju da će se iz kontejnera u dogledno vreme preseliti u novu kuću koja bi mogla da bude sazidana na placu koji je za njih kupljen u ovom kosovskom mestu, ali…

 • Popović: Tači nas neće zastrašiti

  Predsednik SNP i ministar u Vladi Srbije Nenad Popović smatra da pretnje "teroriste i zločinca" Hašima Tačija upućene Srbiji sa herojskih Košara predstavljaju "još jednu potvrdu da Srbija mora da jača svoju Vojsku, policiju i druge snage bezbednosti".

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane