• Optužnice protiv OVK krajem godine

  Očekuje se da prve optužnice u vezi sa navodnim ratnim zločinima OVK budu podignute krajem godine, piše Zeri, navodeći da je podizanje prvih optužnica u 2017. potvrdio Čarls Smit, jedini Amerikanac među 19 sudija Specijalističkih komora.

 • Badovac i Sušica bez vode

  Žitelji Badovca i Sušice su od juče bez vode. Vodovod je obavešten o ovom problemu i jutros su poslali ekipe da provere gde je nastao kvar, kaže Vladica Trajković.

 • KM: Preko 80 krivičnih dela u prva tri meseca

  U prva tri meseca ove godine policija je pokrenula 82 krivična slučaja, kazao je komandir policijske stanice u Kosovskoj Mitrovici Đorđe Karamarković, ocenivši bezbednosnu situacija relativno zadovoljavajućom.

 • ’’Reći istinu o integraciji Prištinskog univerziteta’’

  Na Prištinskom univerzitetu u Kosovskoj Mitrovici vode se dva politička procesa, jedan da se on integriše u kosovski sistem, a drugi da se pripoji budućoj ZSO, kaže za RTV Kim profesor Aleksandar Ćorac, napominjući da srpski narod, profesori i studenti sa tim nisu upoznati.

 • Gabrijel: Predstoji osnivanje ZSO

  Ministar spoljnih poslova Nemačke Zigmar Gabrijel izjavio je da Nemačka podržava dijalog Srbije i Kosova i da je za EU važno da oba procesa - pregovori o pristupanju i normalizaciji odnosa sa Kosovom teku paralelno.

 • "Dijalog se nastavlja, datum nije određen"

  Portparolka Evropske komisije Maja Kocijančič kaže da u ovom trenutku još nije određen datum za održavanje nove runde dijaloga Beograda i Prištine na visokom političkom nivou.

 • Vulin: Tahiri se ništa ne pita o briselskom dijalogu

  "Edita Tahiri se o briselskom dijalogu ne pita naravno ništa, mogu slobodno da kažem na sreću”, rekao je ministar Aleksandar Vulin  reagujući na njenu izjavu da će dijalog sa Beogradom moći da se nastavi nakon što Ramuš Haradinaj bude oslobođen.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane