• Karpenter: Srbija pravilno postupila

  Svaka suverena zemlja ima pravo da uhapsi pojedince koji su nelegalno ušli na njenu teritoriju, izjavio je potpredsednik uglednog Kejto Instituta u Vašingtonu Ted Karpenter, povodom jučerašnjeg hapšenja dvojice naoružanih pripadnika Kosovske policije kod Merdara.

 • DSK osudio hapšenje pripadnika KPS-a

  Demokratski savez Kosova (DSK) osudio je hapšenje dva pripadnika Kosovske policije od strane srpske žandarmerije i poziva institucije Kosova da preduzmu neophodne mere u njihovom oslobađanju.

 • Kosovska vlada pomaže organizovanje izbora

  Kosovska vlada će pomoći održavanje parlamentarnih izbora Srbije na Kosovu, piše dnevnik "Zeri" pozivajući se na dokument prištinske vlade u kojem su navodno utvrđeni konkretni zadaci i mere da se na Kosovu 6. maja organizuju izbori za poslanike Skupštine Srbije.

 • Tri osobe ranjene u Kosovskoj Mitrovici

  Tri osobe su ranjene u pucnjavi u predgrađu južnog dela Kosovske Mitrovice, a osumnjičeni za taj incident su uhapšeni, kaže portparol kosovske policije Besim Hoti.

 • SAD: Važno je poštovanje vladavine prava

  U saopštenju koje je Glasu Amerike dostavljeno iz kancelarije portparola Stejt departmenta izražava se zabrinutost povodom hapšenja u Srbiji i na Kosovu proteklih dana.

 • Počinje upis učenika u prvi razred

  U svim osnovnim školama u Srbiji počinje upis đaka u prvi razred. Na Kosovu i Metohiji prema očekivanjima nadležnih biće upisano oko 3.000 đaka prvaka što je približno isti broj kao i prošle godine.

 • Hakovano 19 srpskih sajtova

  Grupa albanskih hakera, koji sebe nazivaju „Ilirian haker grupa“ napala je tokom jučerašnjeg dana oko 19 srpskih sajtova važnih državnih i privatnih ustanova u Srbiji.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane