• Jevtić: Bezbednosna situacija na Kosovu nestabilna

  Hapšenje naoružanih islamista isred manastira Visoki Dečani i oružani napad na povratnike u selu Berkovo u opštini Klina, pokazuju da je bezbednosna situacija na Kosovu dosta nestabilna, ocenio je Dalibor Jevtić.

 • Otac Sava: Nemamo poverenja u policiju

  Predstavnici Eparhije raško prizrenske tražiće od nadležnih institucija da srpske svetinja na Kosovu štiti Kfor, jer nemaju poverenja u pripadnike Policije Kosova, kaže otac Sava Janjić.

 • Radojević: Proširiće se istraga u Dečanima

  Zamenik kosovskog ministra unutrašnjih poslova Milan Radojević izjavio je danas da će biti proširena istraga protiv četiri osobe uhapšene u subotu ispred kapije manastira Visoki Dečani, kod kojih je pronađeno oružje i verski materijal, te da veruje da će njima biti određen pritvor.

 • Američki “Dejli bist” o Tačiju kao šverceru organa

  Jedan od kandidata Republikanske stranke za predsedničku nominaciju u SAD, Ben Karson, pred izbore u Ajovi, zajedno sa predstavnicima svog tima sastao se sa Hašimom Tačijem, osumnjičenim za trgovinu ljudskim organima, piše američki portal "Dejli bist".

 • Drecun: Država će učiniti sve da spreči terorizam

  Milovan Drecun izjavio je danas da je incident kod manastira Visoki Dečani pokazao da je na toj teritoriji stvorena snažna baza radikalnog islama i da će država učiniti sve da spreči bilo kakvo izvođenje terorističkih akcija.

 • Đurić i Mihaelis o situaciji na Kosovu

  Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić sastao se danas sa Andreasom Mihaelisom, političkim direktorom Ministarstva spoljnih poslova Savezne Republike Nemačke.

 • KM: Diplomski radovi PMF-a na pijaci

  Dekan Prirodno-matematičkog fakulteta u Kosovskoj Mitrovici profesor Nebojša Živić izjavio je danas da diplomski, master i završni radovi, koji su se pojavili ovih dana u prodaji na pijaci, ne pripadaju fakultetu, odnosno ne potiču sa PMF-a.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane