• Nastava u školama na KiM

  Nastava u svim obrazovnim ustanovama na Kosovu i Metohiji, posle vanrednog zimskog raspusta, počela je danas. Učenici na Gori, još uvek na raspustu.

 • Čekaju se rezultati obdukcije tela pronađenog u Koretinu

  Beživotno telo Dragana Stankovića (46) iz kosovsko-kameničkog sela Berivojce koje je u petak pronađeno pored puta u albanskom selu Koretin, vraćeno je sa Instituta sudske medicine i predato porodici u Berivojcu gde je obavljena sahrana. Čekaju se rezultati obdukcije.

 • SNV traži odlaganje pregovora Beograda i Prištine

  Srpsko nacionalno veće severenog Kosova (SNV) traži odlaganje zakazanih pregovora i saopštava da je loš i po Srbiju štetan sporazum o integrisanom upravljanju granicama koji je  dogovoren između Beograda i Prištine. Time je, saopštava ovo Veće zvanični Beograd administrativne prelaze prihvatio kao granične.

 • DSS traži odlaganje razgovora sa Prištinom

  DSS traži odlaganje razgovora sa delegacijom Prištine pošto, vlast nema većinu u parlamentu, pa, kako navode, pregovarač Borislav Stefanović nema mandat za razgovore u Briselu.

 • V. Dežer: U procesu dijaloga nema ucenjivanja

  Šef delegacije Evropske unije u Srbiji Vensan Dežer istakao je da u narednih nekoliko dana mora biti postignut jasan progres i rezultat u dijalogu Beograda i Prištine kako bi se pozitivno odgovorilo na kriterijume i uslove koje je definisao Evropski savet kada je razmatrao kandidaturu Srbije za članstvo u EU.

 • U Briselu nastavak dijaloga Beograda i Prištine

  Nova runda dijaloga Beograda i Prištine, na kojoj će biti reči o regionalnom predstavljanju Kosova i integrisanom upravljanju prelazima na administrativnoj liniji počeće danas u Briselu posle dvomesečne pauze.

 • Karnevalska noć i maskenbal u Gračanici

  Nevladine organizacije Centar za mir i toleranciju, Alternativni kulturni centar,YES centar i Alliance France po prvi put u Gračanici organizuju „Debelo veče - Maskirani utorak!”

 • Prištinska delegacija kasni na dijalog

  Početak nove runde dijaloga Beograda i Prištine, zakazan za deset sati, odložen je na neodređeno vreme zbog kašnjenja prištinske delegacije, saopšteno je iz Evropske komisije.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane