• Gora: Nastavljena potraga za desetim članom porodice Reka

  Meštani Restelice, vojnici nemačkog KFOR-a i pripadnici Kosovskih bezbednosnih snaga (KBS) od jutros su ponovo nastavili potragu za desetim članom porodice Reka za koga se sumnja da se nalazi pod ruševinama kuća srušenih u lavini.

 • Do podneva glasalo 21% birača

  Prema podacima koji su novinarima saopšteni na konferenciji u Opštini Zvečan, do 12 sati je na birališta je izašlo 4.842 birača od ukupno 23.440 upisanih.

 • Slab odziv manjina na referendumu

    

  Na konferenciji za štampu u opštini Zvečan saopšteno je da su sve manjinske grupe pozvane da izađu na glasanje, ali da su Albanci u ogromnoj većini rekli da ne žele da učestvuju na referendumu.

 • U Briselu sastanak o integrisanom upravljanju granicama

  Delegacije Kosova i Srbije su, uz posredovanje predstavnika EU, odžale satanak u Briselu o izradi i finalizaciji protokola za spovođenje sporazuma o integrisanom upravljanju granicama, saopšteno je KIM radiju iz kancelarije premijera Kosova

 • Kuper završio posetu Prištini

  U Prištini je oko 15 časova i 30 minuta završen sastanak Roberta Kupera sa Editom Tahiri i Hašimom Tačijem. Niko od učesnika razgovora nije se obratio medijima.

 • Gora: Pronađena 10. žrtva lavine

  U Restelici na Gori oko 14 časova pronađena je i deseta žrtva snežne lavine koja se u subotu obrušila na desetak kuća u ovom selu.

 • Stefanović: Sve za članstvo u EU

  Srbija će učiniti sve da dobije status kandidata za članstvo u EU, ali pri tome neće prekršiti Ustav i Rezoluciju 1244 Saveta bezbednosti UN, izjavio je danas šef pregovaračkog tima Vlade Srbije Borislav Stefanović.

 • Tači i Jahjaga:Predstavljanje Kosova samo kao nezavisnog

  Predsednica Kosova Atifete Jahjaga i premijer Kosova Hašim Tači saopštili su nakon sastanka sa evropskim posrednikom Robertom Kuperom da Kosovo u regionalnim inicijativama treba da bude predstavljano kao nezavisna država i da svako drugo rešenje neće biti prihvaćeno.

 • Trifundan u Orahovačkom kraju

  Vinogradari iz orahovačkog kraja juče su na Trifundan orezali prve čokote u svojim vinogradima. Oni ne pamte kada je za ovaj veliki praznik bilo ovoliko snega, ali ih to nije sprečilo da običaj obave, i prteći put po gotovo ceo metar dubokom snegu, doprli su do svojih vinograda.

 • Prohodno do manastira Visoki Dečani

  Povratnička sela u Metohiji zavejana su već deset dana, a u Goraždevcu gde je visina snega viša od jednog metra, meštani su se samoorganizovali pa čiste lokalne puteve. U Dečanima je tek juče probijen put do manastira.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane