• "Haradinaj pokušava da Albance predstavi kao žrtve"

  Ramuš Haradinaj pokušava da isprovocira Srbiju, kako bi ispalo da su Albanci ponovo postali žrtve, izjavio je ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin, navodeći da to radi kako bi "svet opet stao na njihovu stranu".

 • "Književnost KiM je marginalizovana"

  "Srpska književnost Kosova i Metohije je marginalizovana kada se posmatra sa strane glavnog toka srpske književnosti, koji je negde kanonski i koji je neko merilo za ono što treba da uđe u taj glavni tok, odnosno u taj kanon", rekao je u emisiji “Život i umetnost” RTV Kim pisac i književni kritičar Žarko Milenković.

 • Ljajić: Priština otvorila Pandorinu kutiju

  Čak i da se sutra ukine odluka Prištine o taksama od 100 odsto za srpske proizvode, posledice će biti velike jer ovo samo vodi u nestabilnost, kaže za RTS ministar trgovine Rasim Ljajić. Priština neće stati, postaviće druge prepreke koje će samo pogoršati prilike u regionu, ističe Ljajić.

 • Haradinaj: Nije kraj s taksama

  Kosovski premijer Ramuš Haradinaj naveo je da Priština, pored taksi od 100 odsto na proizvode iz Srbije, može preduzeti i još gore korake, prenose prištinski mediji.

 • Vučić: Priština planira tri nova poteza

  "Srbija će donositi odluke o novim merama albanske strane tek kada i ako budu preduzete", poručuje predsednik Aleksandar Vučić. Kaže da Priština planira tri nove mere i da nijedna od njih nije dugoročno dobra ni za Ramuša Haradinaja koji ih najavljuje.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane