• Ujedinjenjem zajednica i angažovanjem funkcionera do rešenja

    

  Predstavnik Aškalija Etem Arifi, pozvao manjinske zajednice da udruže snage u borbi za bolji život. Gazmen Salijević, predstavnik Roma smatra da je za rešavanje njihovih problema neophodno veće angažovanje funkcionera iz manjinskih zajednica.

 • Protest zbog oslobađanja Haradinaja

  Članovi porodica kidnapovanih i ubijenih na Kosovu i Metohiji protestovali su danas na Trgu Republike zbog oslobađajuće presude Haškog tribunala za nekadašnjeg komandanta OVK Ramuša Haradinaja.

 • Krstimir Pantić: Moguće barikade

  Predsednik Opštine Kosovska Mitrovica Krstimir Pantić nije isključio mogućnost ponovnih blokada puteva i administrativnih prelaza ukoliko Srbi sa severa Kosova ne budu dobili tražene garancije.

 • AKC: Edukacijom protiv HIV-a

  Povodom svetskog Dana borbe protiv side u Gračanici je sinoć, u prostorijama Alternativnog kulturnog centra, održano predavanje o HIV-u.

 • Haradinaj spreman da sarađuje sa Tačijem

  Predsednik Alijanse za budućnost Kosova (AZBK) Ramuš Haradinaj izjavio je da je spreman da sarađuje sa premijerom Kosova Hašimom Tačijem i da je jedino preduslov te saradnje da ima mogućnosti za rad.

 • Moskva: Skandalozno suđenje Haradinaju

  Rusko ministarstvo spoljnih poslova osudilo je odluku Haškog tribunala da oslobodi Ramuša Haradinaja i proces protiv njega u tom sudu označilo kao skandalozan.

 • Završeni radovi na crkvi u Lapljem Selu

    

  “Prihvatamo pomoć svih prijatelja i sa tim obnavljamo što možemo obnoviti. Mnogo je porušeno, mnogo je crkava postradalo, ali obnova je počela i radujemo se svakoj crkvi koja je obnovljena”, kazao je vladika Teodosije povodom završetka radova na crkvi Sv. Petke u Lapljem Selu.

 • Bernd Borhart novi šef EULEKS-a

  Nemački diplomata Bernd Borhart, zamenik šefa Verifikacione misije OEBS-a tokom rata na Kosovu Vilijema Vokera, biće novi šef EULEKS-a, javljaju prištinski mediji.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane