• Priština: Hapšenje zbog sumnje za ratni zločin

  Kosovska policija uhapsila je osobu sa inicijalima R. D. osumnjičenu za krivično delo "ratni zločin protiv civilnog stanovništva", saopšteno je iz kosovskog Specijalnog tužilaštva koje je izdalo nalog za hapšenje.

 • Hodža: Trajković ubrzala istragu

  Kosovski tužilac Sulj Hodža rekao je da bi osoba koja joj je, kako je ranije srpska političarka Rada Trajković tvrdila, nudila navodni snimak ubistva lidera Građanske incijative SDP Olivera Ivanovića "mogla biti u Mitrovici" i dodao da je Trajković, što se tiče istrage, "ubrzala proces".

 • Milovanu Vitezoviću priznanje "Lazar Vučković"

  Pesnički susreti "Lazar Vučković" održavaju se 52. put u organizaciji izdavačke kuće “Panorama" i lista "Jedinstvo”. U Domu kulture u Gračanici danas je održan pesnički čas i dodeljena nagrada “Lazar Vučković”. Ove godine to priznanje je pripalo poznatom književniku Milovanu Vitezoviću.

 • Vučić: Brutalna kampanja protiv Srpske liste

  Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je nakon sastanka sa kandidatima Srpske liste za poslanike u kosovskoj skupštini pozvao sve Srbe da u nedelju glasaju za Srpsku listu. Kaže da se protiv te liste vodila brutalna kampanja.

 • "Nema ničeg tajnog u pogledu sastanka sa Radoičićem i Rakićem"

  Jetljir Ziberaj, politički savetnik kosovskog ministra spoljnih poslova Bedžeta Pacolija, rekao je za KTV da nema ničeg skrivenog kad je reč o sastanku sa predsednikom Srpske liste Goranom Rakićem i biznismenom sa Kosova Milanom Radoičićem i podsetio da su ti sastanci održani u vreme koalicionih pregovora.

 • Društvo sa jahte: Kako se kuje kosovska politika

  Nova fotografija do koje je došao KRIK prikazuje tajni susret poznatog kosovskog biznismena i lobiste Bedžeta Pacolija i uticajnog čoveka srpskog podzemlja Milana Radoičića, osumnjičenog za učešće u ubistvu Olivera Ivanovića. Kako je novinarima objasnio izvor koji je dostavio fotografiju, sastanak na jahti dogodio se u leto 2017. godine, a Pacoli je ubrzo nakon toga napravio iznenađujući preokret – napustio je dotadašnje političke partnere, pridružio se koaliciji Ramuša Haradinaja i postao ministar spoljnih poslova.

 • Tači razgovarao telefonom sa ambasadorom Ričardom Grenelom

  Predsednik Kosova Hašim Tači razgovarao je telefonom sa ambasadorom Ričardom Grenelom, koga je juče predsednik Sjedinjenih američkih država Donald Tramp imenovao za specijalnog izaslanika za pregovore između Kosova i Srbije, navodi se u saopštenju.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane