• “Srbija ostaje posvećena pronalaženju ubica Olivera Ivanovića”

  O ubistvu predsednika Inicijative SDP Olivera Ivanovića u javnosti je bilo "puno spinovanja i spekulacija", ali Srbija, kaže ministar Policije Nebojša Stefanović, ostaje posvećena nalaženju ubice i organizatora ubistva, jer je to, kako naglašava, važno za bezbednost građana na Kosovu i opštu bezbednost Srbije.

 • Ukupno 2.000 dana bez ZSO, skup u 12.44

  Srpska lista danas u 12.44 na platou trga Braće Milić u Kosovskoj Mitrovici održava skup povodom 2000. dana otkako je Priština preuzela obavezu da formira ZSO.

 • Poslanici malo rade, a mnogo zarađuju

  Prihodi poslanika Skupštine Kosova za jedan mesec prelaze iznos od 2000 evra. Međutim, neretko se dešava da se oni samo potpišu na listu prisutnih i ne prisustvuju plenarnoj sednici, čime često onemogućavaju glasanje zbog nedostatka kvoruma.

 • Sporazum: Zastoj Briselskog dijaloga

  U novom Sporazumu govorimo o zastoju Briselskog dijaloga i perpsektivama njegovog nastavka. U kom smeru teku odnosi Beograda i Prištine? Posle 20 godina od prestanka oružanih sukoba i šest i po godina pregovaranja u Briselu idemo li  ka normalizaciji ili suprotno od toga?

 • Tači: Evroparlamentarci shvatili šta je najrealnija opcija

  Kosovski predsednik Hašim Tači zahvalio je Spoljnopolitickom odboru Evropskog parlamenta, koji je prihvatio Izveštaj o napretku Prištine, a u kojem je sadržan i kompromisni amandman o mogućoj opciji "korekcije granice između Kosova i Srbije".

 • Vučić: Ne mogu protiv volje naroda

  Ono što sam mislio da bi moglo da bude rešenje za Kosmet, naišlo je na opšte protivljenje javnosti u Srbiji, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Neko će se u narodu setiti za 20 godina da smo mogli više i bolje, rekao je Vučić.

 • Ime je znak

  Od početka ove godine na centralnom Kosovu rođeno je 187 beba. Prema podacima Matične službe Opštine Gračnica, Dunja i Nikola su najčešća imena koja su im roditelji ili kumovi nadevali.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane